tiistai 26. maaliskuuta 2013

Täydellinen lauantai


Aamulla heräsin uutisen kaverin pienen pojan syntymisestä, herätyksen jälkeen kunnon hikijumppaan, päivällä hyvin sujuneet agilitytreenit sekä lenkkeilyä aurinkoisessa säässä. Iltapäivällä koirat hoitoon yöksi ja illaksi kavereiden kanssa hyvin ulos syömään ja juomaan. 

Mutta itse treeneihin. Sporttiksella mukana Domi ja Tosca, joka on ollut meillä taas hoidossa. Tosca pääsi hieman tokoilemaan ja juoksemaan siivekkeiden välistä Domin tauoilla. Aloitettiin juoksu A treeneillä. Taukoa on ollut muutama viikko, joten en yhtään tiennyt miten tällä kertaa sujuisi.  Ihan hyvin kuitenkin sujui, eikä kertaakaan loikannut. Vähän se kyllä edelleen kuikuilee ohjaajaa kohti, mutta ei kovinkaan enää himmaile alastulossa. Viimeinen veto näytti jo oikein hyvältä. Ensi kerralla treenataan niin, että koira lähtee eteen ja ohjaaja jää taakse, tämä toki vaatii apuohjaajan palkkaamaan sekä tarkastamaan mitä siellä edessä tapahtuu. Saa nähdä miten rytmi tuosta muuttuu kun A-estettä ruvetaan nostamaan. 


Treenattiin myös keppejä sekä keinua. Pitäisi vaan paljon rohkeammin poistaa noita ohjureita. Niin kuin huomaa, niin virheitä tuskin koskaan tulee. Takaaleikkaukset sujuu hyvin kepeille. Seuraavaksi työn alle sylkkäri ja poispäinkäännökset kepeille. Enää ihan pieni hetki niin saadaan kepit omalle pihalle, se helpottaa huomattavasti. Jeeee :)

Keinu näyttääkin oikein hyvältä vähäisellä treenillä. Teimme medipöydältä ilman apuja ja ilman pöytää vielä niin, että Juha hieman hidasti alastuloa. Olen pitänyt Domia kuitenkin edelleen remmissä, sillä sen 2on2off on niin vahva, että todella helposti tarjoaa sitä loppuun. Ja tätähän emme halua vaan keinulla pitäisi pysyä kaikki tassut keinulla. Paljon toistoja toki vielä tarvitaan. Helposti ensimmäisellä kerralla luulee vielä keinua puomiksi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti