keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Sairastuvalta, iltaaSentti voi jo selkeästi paremmin. Valitettavasti vain mielellisesti, yhtä kolmijalkainen se edelleen on. Pari ekaa päivää vaikutti melko masentuneelta, mutta nyt haluisi jo leikkiä. Niin ja komentaa taas pikkusia tuttuun tapaan. Maanantai-iltana vaihdoin siteen ja tutkailin varvasta hieman tarkemmin. Varvas on mustansininen sekä todella turvonnut. Aika ilkeen näköinen. Niin ja varmasti kipeä. Ei edelleenkään yhtään varaa jalalle, vaikka pidin vähän aikaa ilman sidettä tassua. 

Onneksi koira pärjää melko hyvin kolmellakin jalalla. Sentti ainakin pinkoo menemään täysillä kolmella jalalla. On me yritetty, ettei se menis portaita tai hyppelis sängylle mutta helpommin sanottu kuin tehty.  Sentti on vaan nopea ja liukas kuin saippua, että sitä on melko vaikea estää.

Sentti vietiin eilen mummin luokse hoitoon. Siellä sen ei tarvitse olla lähes yhtään yksin ja sitä hellitään siellä varmaan kaiken aikaa. Saa nähdä haluaako se sieltä kotiin ollenkaan. Mummin sanoin Sentti on aikamoinen nautiskelija. Ihana sellainen.

Mummi oli myös sitä mieltä, että Sentti olisi tänään jo vähän varannut jalalle. Toivottavasti. Vaikee sanoo. Täytyy vaan jaksaa odottaa maanantaihin asti kun mennään Räihän vastaanotolle ja varvas kuvataan uudestaan. Ainakin hyvissä käsissä ollaan. Leikkasihan Räihä Sentin vasemman takajalan kuntoon viimeksikin. Eiköhän se hoida nyt vasemman etujalankin kuntoon.

Kisakalenteri on nyt tyhjennetty kevään osalta ja Domi pääsee tuuraamaan Senttiä treeneissä. Domi ei varmaan pane tästä yhtään pahakseen. Toivottavasti kesään mennessä myös Sentti pääsisi vielä agilityn pariin edes mielen virkistämiseksi. Pääasia kuitenkin että jalka saataisiin pian kuntoon ja Sentti mukaan normaaliin lenkkielämään ja viillettämään taas pitkin metsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti