torstai 31. tammikuuta 2013

Osallistu, ja voita hieronta lahjakortti!

Koirat pääsivät tiistaina luottohierojamme Ninan hoitoon. Aloitimme Sentistä. Sentillä oli tuttuun tapaan lonkan koukistajat sekä pakarat jumissa. Niin kuin arvelinkin, ei agilityn harrastaminen paikkoja pahemmin jumiin saa, vaan kyllä ne saa jumiin ilman agilityakin. Sentti on sen rakenteinen ja sen verran stressiherkkä koira, että paikat hieman jumissa aina on. Lumessa rämpiminen noilla tappijaloilla ja kovissa pakkasissa mahdollinen palelu, ei varmasti ole edesauttanut asiaa. Sentti kuitenkin jälleen reagoi hyvin hoitoon ja Nina sai paikat hierottua auki. Jatkamme Sentin kanssa kerran kuukaudessa hieronnassa käymistä.

Domi olisi taas mielummin pusutellut Ninaa kuin rauhoittunut hierontaan. Oikein nätisti antoi kuitenkin hieroa läpi. Pientä jumia lannenikamien yksi ja kaksi välistä Nina löysi.  Domin kanssa olisi hyvä tehdä rauhoittumis harjoituksia silloin tällöin ja "opettaa" se rauhoittumaan. Seuraavan kerran Domi pääsee keväämmällä hoitoon. Domi on kuitenkin terveeksi kuvattu, hyvinvoiva, nuori koira, joka ei tarvitse kuukausittaista hierontaa. Tarpeeksi usein kuitenkin. Tärkeintä Domin kanssa on muistaa huolehtia hyvin alku- ja loppuveryttelyistä, pitää tarpeeksi lepopäiviä, huolehtia riittävästä nesteytyksestä sekä tarjota laadukasta ravintoa.

Kevin oli huolettoman rento eikä lihaksistakaan huomautettavaa löytynyt. Käytiin myös vähän läpi, kuinka voisin itsekin hieroa koiria läpi silloin tällöin. Hellävaraisesti koko kädellä  uskaltaa näin maallikkokin hieman lihaksistoa läpi käydä. Niin ja hierominen sydämeen päin. Ja jos ei muuta niin ainakin saan koirat rauhoittumaan ja rentoutumaan. Russelit ainakin pitävät, kun niitä hellävaraisesti hieroo niskan ja rinnan alueelta.

Mutta yhteistyömme kunniaksi haluamme myös arpoa Teille yhden hierontalahjakortin (arvo 40 euroa). Arvontaan saavat osallistua kaikki, niin uudet kuin vanhatkin lukijat, myös anonyymit lukijat.
·         Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä kirjoitusta sekä jättämällä sähköposti osoitteesi kommenttiboxiin, jotta saan sinuun yhteyttä mikäli voitto osuu kohdalle. Vinkkaamalla arvonnasta omassa blogissasi, voit tuplata voittomahdollisuutesi. Muistathan mainita tästä kommentissasi.
·         Arvonta päättyy ensi viikon sunnuntaina 10.2.2013 klo 00:00. Ei muuta kuin arpaonnea kaikille J
·         Mutta ei se vielä tähän lopu! Aivan huippua J Nina tarjoaa myös kaikille blogin lukijoille 25,00 euroa alennusta kolmen kerran hierontakortista toukokuun loppuun asti!! Alennuksen saat mainitsemalla lukevasi Sentti & co -blogia

 • Nina on koiriin erikoistunut eläinhieroja ja opiskelee tällä hetkellä fysioterapiaa. Haus`lifen toimitilat sijaitsevat Espoon Matinkylässä, lähellä Isoa Omenaa. Haus`life tarjoaa koirahierontaa kaikenlaisille koirille kotikoirista kuntoutujiin ja harrastekoirista kilpailijoihin
 • Meidän koirat ovat olleet alusta asti Ninan asiakkaita ja pysyvät jatkossakin. Pidän Ninan tavasta kommunikoida asiakkaiden kanssa. Hän kyselee liikunnasta sekä koiran mahdollisista ongelmista ja on kiinnostunut koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Nina kertoo myös hyvin selkeästi löydöistään ja havoinnoistaan ja tarvittaessa antaa myös kotihoito- ohjeet. Ja tietenkin hieronnan ohella saa myös hyviä neuvoja yleisesti lihashuollon osalta sekä muihin terveydellisiin asoihin

http://hauslife.fi/
 

19 kommenttia:

 1. Huikea arvonta käynnissä! :) Vinkkasin arvonnasta blogissani! s.posti osoite: niina.sakkinen2@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kovasti teidän blogia seuraillaan. :) Mainitsin myös omassa blogissani arvonnasta. s-postini: nala.romeo@netti.fi

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa tällaiset arvonnat! jennika.mattila@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Ollaan just aloitettu agility ja mielenkiinnolla luetaan blogia! dr.andersonh@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onpa hyvä ja tarpeellinen arvonta!
  tytti.hirvonen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana ollaan: salla.vornanen@netti.fi

  VastaaPoista
 8. Mielenkiintoinen blogi :) russelit@wippies.fi

  VastaaPoista
 9. Mukava blogi kivoista haukuista! tytti.palo@ilojavalo.net

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Löysin tänne arvontaan Suomen Jackrusselinterrierit ry:n foorumin kautta. Hau´s Life on tuttu nimi, mutta en ole siellä koskaan käynyt. Linkitin arvonnan omaan blogiini, joten kahdella arvalla mukana mahtavassa kisassa!

  Minunkin blogissa on käynnissä arvonta. Kovin on russelimaista menoa meilläkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...ja s-postini on kipanpaja(ät)gmail.com

   Poista
 12. Täytyypä kokeilla onnea näin hauskassa arvonnassa.
  anu.haukanheimo@pp.ine.fi
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 13. Tää on koiravanhuksen unelma-arvonta:) Emännän avulla arvonnassa mukana! mianposti@nokiamail.com

  VastaaPoista
 14. Pidempään olenko blogia seuraillut ja varsinkin juoksu-A kiinnostaa :). Pitääpä osallistua kivaan arvontaankin! Kajsa.lampen@helsinki.fi on osoite.

  VastaaPoista
 15. Meinasi mennä ihan ohi mutta ehdinpäs! :D ella.kaijarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Poikien blogia innostuneena lukee tyttöystävä ja sen omistaja :)
  T: Tosca ja Co.

  VastaaPoista
 17. Mukana ollaan ja kiva kuulla suositteluja hyvästä koirahierojasta :) vickan27(a)gmail.com

  VastaaPoista