tiistai 5. maaliskuuta 2013

Taas mennään!!

Viime viikolla vielä paistoi aurinko, ei enää.Pikku hiljaa täällä ollaan taas elävien kirjoissa. Kuusi päivää meni kuumeessa ja yli 39 asteenkin käytiin. Tarkkaa diagnoosia ei tullut, sillä kausi-influenssa testit näyttivät negatiivista. Ehkä sikainfluenssa tai keuhkokuume. Mitä näitä nyt on. Eipä kai sillä nimellä  mitään väliä, kunhan on poissa ja pysyy. Kiitos. Koirat siis melko lailla lepäilivät mun kanssa koko viikon. Onneksi Juha lenkitti niitä ahkerasti, kun en itse päässyt liikkumaan sohva-sänky väliä pidemmälle. Pari ekaa päivää koirat yrittivät aktivoitua, kun vähänkin liikuin, mutta pian ne tajusi että oon aivan tajuttoman tylsää seuraa ja rupesivat vain odottamaan Juhaa kotiin. Eilen onneksi päästiin Domin kanssa treeneihin. Tehtiin oheista valssipätkää (suuntaa antava kuva). Pätkä oli ilmeisesti viikonlopun kisoista. Olisi ihana oppia valssaamaan kunnolla. Tai osaanhan mä valssata Sentin kanssa, mutta tahdon oppia valsssaamaan sujuvasti myös Domin kanssa ja vielä monta kertaa peräkkäin.

Ykköselle takaalähetys ja kakkosesta vitoselle valssaten. Ekan pätkän jälkeen hiottiin ennakoivaa valssia kuntoon kakkos- ja kolmoshypyillä. Kyllä rupesi kaarteet tulemaan olemattomiksi kun ohjaajaa opastettiin. Mikä ero olikaan ensimmäisellä radanpätkän "yrityksellä" ja viimeisellä. Oh hoh. Molemmat puhtaasti, mutta mikä ero. Vaude. Jonkinlainen lamppukin syttyi taas. Kääntymisen tärkeydestä ja ohjaavasta kädestä. Oon kääntynyt liian myöhään ennakoivassa valssissa koiraa kohti, jolloin kurvi tietenkin valuu. 

Täytyy vaan uskaltaa ruveta luottamaan siihen, että koira ottaa hypyn, vaikka itse jo lähdenkin kohti seuraavaa "hyppyä" alta pois. Pitää itse myös kuiva treenata näitä ilman koiraa. Heti kun lumet sulaa niin rakennan itselleni pienen kuivaharjoittelu radan, jossa on monta ennakoivaa valssia putkeen. Ainakin naapurit saa hymyn huulille, jos ei muuta :)

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti