maanantai 15. huhtikuuta 2013

You´re amazing, just the way You are

Treenipäivityksiä ei hetkeen olekaan ollut. Siitä huolimatta on me treenattu.Sentin ollessa edelleen sairaslomalla on myös Kevin päässyt toden teolla treenaamaan. Ja siitähän vasta riemu on revennyt pienellä russelilla. Domin kanssa ollaan käyty Niinulla sekä omatoimitreeneissä vahvistettu yksittäisiä esteitä kuten keppejä, keinua, rengasta sekä juoksu A:ta

  • Kepit sujuvat jo todella hyvin ilman ohjureita.  Hakee kaukaa kepit hyvin eri kulmista. 
  • Rengas on meille vaikea este. Radan osana ei vielä toimi vaan juoksee välistä.
  • Keinu alkaa olemaan myös melko valmis. Tähän mennessä menty vain yksittäisenä esteenä. Riemuitsin jo miten hienosti on tajunnut keinun alastulon (eli 4 tassua keinulla), kunnes mentiin puomia yksi päivä ja tajusin, että meidän hienot 2on2offit on pilalla. Ei hyvä. Onneksi Domilla on niin vahva 2on2off, että korjaantui yhdellä treenillä. Huh.
  • Juoksu A alkaa olemaan melko varma. Onnistumis prosentti on viime treeneissä ollut 100 %. 
  • Rimat on olleet jo 35 cm:ssä
  • Hyppytekniikkaa on tehty joka treenien alkuun vähän. Hyppytekniikkaluentojen muistiinpanot kaivettu esiin ja lisää hyppytekniikkatreeniä luvassa
  • Okseria treenattava lisää yksittäisenä esteenä

Tänään Niinun treeneissä tuuraajana oli Maiju Korhonen. Muuri-hyppy kuvion jälkeinen valssi- veto kohta oli ohjaajalle todella vaikea ja ohjasin lähes joka kerta huonosti. Domi tulee hyvin vetoihin, kun vain osasin vetää. Keppejä mentiin ensimmäistä kertaa muualla kuin Sporttiksella ja jätti muutaman kerran viimeisen välin pujottelematta. Puomista Maiju oli sitä mieltä, että ei tarvitsisi mitään käskyä alastulolla. Kokeiltiin ja hienosti pysähtyi ilman käskyä. Yritetään siis muistaa jättää käsky kokonaan pois. Domi sai Maijulta kehuja hienosta puomisuorituksestaan. En siis onneksi onnistunut pilaamaan meidän puomia.

Näillä eväin startataan sunnuntaina Lahdessa ekaa kertaa mölliluokassa. Jännää. Kevät ja varmaan vielä kesäkin epistellään. Syksyllä viimeistään korkataan sitten  viralliset kisat.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti