sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kukaan ei arvosta sinun nerokkaita puheitasi niin kuin koiraMe ollaan saatu viettää Domin kanssa viikonloppua ihan kahden kesken. Russelit ja Juha poissa. Ja me naatitaan. Domin kanssa tulee puuhattua niin paljon ja se on aina menossa mukana. Tästä syystä meidän suhde on myös vahvistunut melko saumattomaksi. 

Mä veikkaan, että myös russelit on nauttinut ajasta ilman ärsyttävää shetlantilaista roikkumassa takajalasta. Vaikka kyllä Domi ja Kevin selvästi ikävoi toisiaan. Ne on kuin paita ja peppu, majakka ja perävaunu. Aika suloisia yhdessä. Senttikin on taas ihastunut Domiin normaalia enemmän Domin karvan lähdon jälkeen. Nyt se on siis todistettu. Sentti on karvarasisti. Sen mielestä Domi on paljon kivempi koira ilman karvoja.


Tänään Domi oli päivän naapurissa hoidossa, kun itse vietin päivän PetExpossa Etelä-Suomen shelttien ständillä.  Ständillä kävi paljon sheltin hankintaa suunnittelevia, juuri hankkineita sheltin omistajia sekä muita rodusta kiinnostuneita. Paljon rapsuttelijoita riitti lähes koko päivän shelteillä. Ihanainen Hippi esitti temppuja tasatunnein ja näin upeasti promosi hienosti rotua. Domi ei kaljuksi ajeltuna päässyt edustamaan rotuansa. Rumahan se on tällä hetkellä kaljuna. Mutta minkäs teet. Koira taas selvästi nauttii elämästä hitusen enemmän. Jos mahdollista se löysi jostain taas yhden lisävaihteen itsestään. Ja nopeastihan se karva kasvaa takas.

Domi saa olla seuraavaan Osteopaatin hoitokertaan asti olla tauolla agilitysta, joten eilisellä Sporttiksen vuorolla me tokoiltiin. Kyllä luit oikein, tokoiltiin. Eihän me nyt paljoa osata, mutta jotain kuitenkin. Ehkäpä me saataisiin Mialta yksäri niin saataisiin hieman työkaluja millä lähteä liikkeelle. Sillä oppia me tarvitaan ja paljon. Haaveena olisi se koulutustunnus joskus aikaan saada. Kirjataan se siis tavoitteeksemme.

The tokokoira?

Tehdään jo agilitya, jookos?

1 kommentti: