maanantai 8. huhtikuuta 2013

Auta kesää, syö lunta!!

Ihanaa, lunta!!
Meidän pojat on ainakin hoitaneet tehtävänsä tässä asiassa. Eilen meinasi nousta aika iso tatti otsaan koirien kanssa iltalenkkeillessä, kun lunta pyrytti ja kaikkialla oli taas valkoista. Pojat olivat kuitenkin niin innoissaan (poislukien Sentti) lumen tulosta, ettei voinut kuin hymyillä. Domi ja Kevin sukelteli ja kiereskeli onnesta soikeana lumessa. Niin ja söi lunta.

Tänä aamuna nousi tatti takaisin otsaan. Tuolla neljän kilometrin työmatkallani meinasin ajaa kaksi kertaa jorpakkoon sekä vähintään kaksi kertaa edellä ajavan perään. On tainnut ehtiä tottua jo kuiviin teihin. Nimin. Tahtoo jo pyörällä töihin. Väittäsin, että viime vuonna pyöräilin jo töihin tähän aikaan vuodesta. Mutta, kitinät pois. Kyllähän jokaiseen kevääseen yksi takatalvi kuuluu. Onneksi se tuli nyt, enempää ei kiitos tarvita. 

Kevääseen kuuluu myös karvanlähtöaika. Koirat on siis ilmeisesti päättäneet, että kevät alkaa. Viis takatalvista. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että tänä vuonna kaikki kolme koiraa päättivät pudottaa samaa aikaa karvansa. Ihan hullua. Jokaisen koiran perässä pitäisi kävellä imuri perässä, jotta täällä olisi edes hetken siistiä. Imuri on siis muuttanut meidän jokapäiväiseen sisustukseen yläkertaan. Ja kukahan keksi että meillä on tumma sisustus ja kaksi valkoista koiraa?

Tämän päivän uutisten mukaan viikonloppuna alkaa Etelä-Suomessa kevät. Sitä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Ensi viikonloppuna on aikomuksissa pakata talvikamat pois ja viedä ne kauas sekä tuoda kaikki kevät/kesä tavarat varastosta. Meillä ainakin alkaa kevät ensi viikonloppuna. Piste. Näytti mittari mitä tahansa.

Ps. Mä lupaan, että tuo oli viimeinen talvikuva vähään aikaan tässä blogissa!!

2 kommenttia: