maanantai 27. toukokuuta 2013

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita






Viime viikonloppuna korkattiin mökkikausi. Edellisestä mökkikäynnistä olikin jo kahdeksan kuukautta. Siis kahdeksan kuukautta?? Se on pitkä aika. Kylläpä olikin ikävä mökkeilyä. Pojat tunnisti jo mökkitiellä missä ollaan ja siitähän vasta riemu repesi. Meillä oli kaverin alle vuoden ikäinen whippetti Hippo menossa mukana. Viikonlopusta ei siis todellakaan vauhtia puuttunut. Melkoista rallia pitkin maita ja mantuja koirat vetivät. Domia selvästi harmitti, kun se ei pysynyt perässä, kovasti yritti kyllä :)

Ilmatkaan eivät olisi voineet olla paremmat. Sunnuntaina oltiin jo varmaan hellelukemissa ja bikineitä olisi kaivattu. Empä ollut osannut pakata niitä mukaan. Päinvastoin lämpimiä huppareita ja villasukat olin kyllä muistanut pakata mukaan. Järven vesikin oli ajankohtaan nähden melko lämmintä + 18. Oma talviturkin heitto jäi silti odottamaan lämpimimpiä vesiä. Kevin pulakoi koko viikonlopun, Sentti kävi muutaman kerran uimassa, varsinkin sunnuntaina kuumuudesta johtuen, mutta Domi pysyi koko ajan turvallisen välimatkan päässä vedestä. Se on jostain syystä niin hienohelma, että se varoo astumastakin lätäköihin. Toisaalta ei Kevinkään pentuna tylännyt uida ja nyt on tuollainen vesipeto.

Koko viikonloppu vierähtikin oikeastaan mökkiä siivoten ja haravoidessa pihapiiriä. Ja toki koirien kanssa puuhaillessa. Aamu- ja iltakävelyillä kävimme, mutta muuten koirat saivat juosta vapaana koko päivän. Neljä koiraa keksivät kyllä melko hyvin keskenäänkin tekemistä. Meillä ei onneksi mökkinaapureita ole mailla halmeilla ja mökkitielläkään ei pitäisi ajaa kun omat porukat. Näin lenkeillekään ei tarvitse kantaa remmejä mukana.  Ja on se ihanaa. Ehkäpä me joku päivä muutamme kehä III:sen ulkopuolelle ja voimme myös kotona pitää koiria samalla tavoin.

Kevin vai merisaukko?
Väsyneet työnjohtajat







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti