perjantai 24. toukokuuta 2013

Kesä on tullut kylään



Kesä on toden totta tullut. Ai, että me nautitaan. Muutkin kuin me on varmasti odottaneet kesää kuin kuuta nousevaa. Kuinka ihanaa kun on valoisaa aamulenkille lähtiessä?  Tai kun voi lähteä lenkille koirien kanssa ilman hirveää pukeutumista. Ja voi pitää takapihan ovea sepposen selällään ja koirat saavat olla takapihalla mielin määrin. Kaikki on vaan niin täynnä elämää kesäisin, vihreää joka puolella ja meri kauniin sininen, taivas pilvetön ja aurinko kuuma. Ihanaa.  Okei, onhan tässä pari päivää ollut sateista, mutta ei anneta sen masentaa. Otsikko viittaa siihen, että tämä onni ei valitettavasti ole kovin pitkäaikaista, joten nauttikaahan niin kauan kuin mahdollista.


Viime viikolla tuli treenattua Domin kanssa melko paljon. Ihana kuitenkin huomata, että vaikka normaalia enenmmän treenaa niin koira jaksaa loistavasti ja tekee töitä samalla draivilla alusta loppuun. Ihana Duracel pupu. Voi kun itselläkin olisi virtaa noin paljon. Karvojen ajeleminen on kyllä selkeästi myös auttanut tähän. Tämä viikko ollaankin sitten taas huilattu ja treenejä jätetty välistä. Lenkkeilty, käyty pitkästä aikaa koirapuistossa ja nähty koirakavereita paljon. Ja kerätty akkuja ensi viikkoa varten, jolloin ohjelmassa on ainakin Niinun treenit, yhdet tai ehkä kahdet möllikisat sekä Vappu Alatalon hyppytekniikkatunti

Touko-kesäkuu on tarkoituksellisesti treenattu aika paljon. Tähän on toki myös vaikuttanut se, että treenien lisäksi on epiksiä näin keväällä/alkukesästä enemmän. Heinä- elokuussa keskitytään mökkeilyyn ja kesästä nauttimiseen. Toki käydään varmasti myös agilitykentällä, mutta pääosassa ehdottomasti kesästä nauttiminen.  Elokuun lopusta syyskuun puoleenväliin saavat koirat sitten kuukauden totaalitauon agilitysta, kun meidän taloudessa keskitytään häihin ja häämatkaan.


Yksi varman kesän merkki on myös se, että pääsee mökille. Ja niimpä  tää konkkaronkka kääntää nyt  auton nokan kohti Itä-Suomea ja kesämökkiä. Koirilla tiedossa ihana mökkiviikonloppu. Ja rankka sillä mokillähän ei voi nukkua. Ja kun kyseessä ensimmäinen mökkiviikonloppu tälle vuodelle niin meillä taitaa sunnuntaina kotiin lähteä neljä melko väsynyttä nelijalkaista. Neljä sen vuoksi, että   mukana matkassa myös hoitokoira whippet Hippo. Ihanaa viikonloppua kaikille! Peukut pystyssä että se on aurinkoinen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti