sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tuplanolla

Kisasimme Sentin kanssa tänään Hyvinkäällä kahden startin verran, tuomarina molemmilla radoilla Harri Huittinen. Ensimmäinen rataan tutustuminen menikin sitten tyylikkäästi ohi. Olimme hyvissä ajoin  paikalla, mutta medien ja minien rataantutustumiset olikin sitten päätetty yhdistää, vaikka aikataulussa medit oli ensin ja minit merkitty omana rataantutustumisena.Mutta siis ensimmäinen rata oli hyppäri, ihan mentävä rata varsinkin jos olisi tutustunut rataan. Onneksi medit menivät ensin. Ohjaaja veti käsijarru päälle hieman epäröiden ja hieman jopa hävetti katsoa menoa videolta, onneksi koira on noin mielettömän kiltti radalla ja kestää vaikka ohjaaja ei aina ihan ole varma mihin mennään. Nolla kuitenkin, muuta hyvää siinä ei sitten ollutkaan. Tulos 0- 5,22, sijoitus 6/17.



Toinen rata oli agirata, muutama vauhtisuora, valssausta ja suunnanmuutoksia ennakoivilla valsseilla. Ensimmäisen radan haparoinnin jälkeen Juha vähän psyykkasi menemään pelkäämättä virheitä sekä ilman käsijarrua. Toinen rata tuntuikin jo paljon paremmalta ja meno tuntui jo huomattavasti rennommalta ja sutjakkaammalta, mutta edelleen saisin LUOTTAA KOIRAANI enemmän ja irrota rohkeemmin pelkäämättä virheitä. Sentti teki jälleen kerran tasaisen varmaa työtä, kontaktin alastuloa lukuunottamatta, tehden ainoan nollaradan minikoirakoista. Tulos 0- 6,63 sijoitus 1/15 ja LUVA.





Rakkaan keponi ollessa mukana myös Kevin ja Domi pääsivät mukaan kisoihin. Kevin pääsi vähän aksaamaan maksien rataan tutustumisen aikana ja Domi tokoili oikein mallikkaasti häiriön keskellä. Domi oli toista kertaa kisoissa mutta oli aivan kuin kotonaan jälleen.

1 kommentti:

  1. Hienoa työtä! Onnea luvasta! Enää ei kai sitten paljoa puutukaan kolmosiin menosta!

    VastaaPoista