perjantai 2. maaliskuuta 2012

Pentu aksaa

Jälleen on lähipäivinä käyty agilityhallilla, mitäpä muutakaan.. :) Pentu on päässyt normaalia enemmän mukaan treeneihin, sillä Sentti on lomaillut Osteopaatti käynnin jälkeen.Perjantaina pentutreeneissä harjoittelimme putkiympyrää kahden hypyn (ilman rimoja) kera sekä kääntymistä. Putkiympyrää molempiin eri suuntiin Domi meni oikein kivasti, kerran tuli ohi yksistä siivekkeistä, mutta ohjasin itse siinä huolimattomasti. Täytyy vielä muistaa olla niin supertarkkka ohjauksissa, mulla on kolme melkosen erilaista koiraa ohjata, ja täytyy aina muistaa virittää myös itsensä tiettyyn "moodiin". Kääntymiset ympyrällä sujui myös hyvin joten lisättiin vielä suunnanmuutos valssilla, kerran kääntyi liian aikasin, kun itse käänsin rintamasuunnan liian aikasin . Ihan mielettömän hienosti Domi osaa jo lukea ohjausta, Helikin kehui.. Lopuksi vielä puomin alastuloa, tätä on hyvin vähän ehditty treenata, mutta silti osasi jo tarjota ”nokkimista” ihan kivasti.. :)

Lauantaina Sporttikoirahallilla jatkettiin oikeastaan aika samoilla harjotteilla kuin perjantain pentuagissa, putkiympyrää, kääntymisiä sekä valsseja. Kevin treenasi samoja pätkiä kuin Domi ja sen lisäksi vähän hyppytekniikkaa ja keppejä. Domi pysyi lauantaina todella hyvin paikallaan, tässä asiassa on nyt otettu aimo harppaus siis eteenpäin, aksaamaan pääsee vasta kun osaa rauhoittua! Toivoisin että saisin Domin leikkimään paremmin hallilla, täytyisi treenata sitä lisää, kotona ja ulkona leikkii sujuu hyvin, revitään yhdessä, heitän lelun, tuo takaisin, annan välillä voittaa jne, mutta hallilla lopettaa leikkimisen heti kun itse irrotan. Hallilla kun on hieman kallista käydä vain leikkimistä harjoittelemassa, toki sitä joka treeneissä harjoitellaan ja onneksi kohta pääsee ulos treenaamaan kunnolla.

Maanantai-iltana Sentin vielä lomaillessa olimme Satulinnassa Kevinin ja Domin kanssa. Kevinin kanssa menimme valmiina olevaa rataa, joka näytti seuraavanlaiselta, teimme siis esteelle numero 24 asti.


Yllättävän hyvin kaikki sujui paitsi tuo pussiin irtoaminen (este 15), lähti aina perääni kun yitin jollain ilveellä ehtiä törkkäämään kepeille, no eihän se yllättäen onnistunut. Tämä olikin kyllä liian vaikea tehtävä meille, mutta ainakin tiedetään mitä pitää harjoitella, toivottavasti lumet sulaa pian ja päästään harjoittelemaan keppejä myös omalla pihalla. Puomi- putki erottelu meni tosi hyvin eikä myöskään mennyt vaikeisiin putkiansoihin vaan kuunteli hyvin ohjausta. HYVÄ! kyseessä kuitenkin putkihullu russeli jolta usein katoaa korvat ja näkö putkien läheisyydessä.

Domin kanssa harjoiteltiin alkuun namikipolle irtoamista eteen lähetyksinä ja kun ne sujuivat niin otettiin ensimmäiset takaaleikkaus harjoitukset eipä nekään oikeastaan paremmin olisi voineet mennä.. Takaaleikkauksien lisäksi treenattiin putkeen lähetyksiä muutaman siivekkeen kera sekä jatkettiin valssausharjoituksia, putkeen meno olikin hiukan jännää aluksi, kun putki oli erivärinen ja hieman eri materiaalia kuin aikaisempien treenien putket, mutta hiffasi idean taas melkoisen nopeasti . Ai että mä tykkään paljon tuosta pienestä pikakiiturista.. <3 data-blogger-escaped-br="" data-blogger-escaped-ei="" data-blogger-escaped-ensimm="" data-blogger-escaped-hallissa="" data-blogger-escaped-hd="" data-blogger-escaped-hyvin="" data-blogger-escaped-ihanaa="" data-blogger-escaped-ist="" data-blogger-escaped-it="" data-blogger-escaped-ja="" data-blogger-escaped-kertaa="" data-blogger-escaped-kun="" data-blogger-escaped-lasissa.="" data-blogger-escaped-miten="" data-blogger-escaped-moksiskaan="" data-blogger-escaped-mutta="" data-blogger-escaped-my="" data-blogger-escaped-n="" data-blogger-escaped-oli="" data-blogger-escaped-ollut="" data-blogger-escaped-pentu="" data-blogger-escaped-s="" data-blogger-escaped-sata="" data-blogger-escaped-satulinnassa="" data-blogger-escaped-se="" data-blogger-escaped-t="" data-blogger-escaped-teki="" data-blogger-escaped-toimii="">
Sunnuntaina Domi pääsi kisaturistiksi meidän oman seuran kisoihin Ojankoon, jossa olin töissä. Pentu ei ollut moksiskaan kuulutuksista, taputuksista, haukkuvista koirista yms. Hieman tokoiltin ja tehtiin rauhoittumisharjoituksia kentän laidalla. Kovasti olisi halunnut itsekin radalle, kun sai sylissä katsoa ratoja.

Tänään taas pentutreeneihin, muutenkin hyvin koiratäyteinen viikonloppu tulossa. Huomenna treenaa Sentti ja Kevin Sporttikoirahallilla ja sunnuntaina Sentillä olisi kisat Lohjalla, 2 agirataa. Muutenkin näemme koirakavereita viikonloppuna jotenka kiva viikonloppu tulossa, harmi kun ne viikonloput menee vaan aina liian nopeasti.

2 kommenttia:

  1. Oi että. Oisin itsekin halunnut päästä katsomaan kisoja. En ookaan vielä käynyt siellä hallilla. Huomenna tosin sitten mätsäreitten merkeissä. Mietin juuri, että onhan siellä oikeesti niin hyvät puitteet kun porukka kehuu? Haetaan nimittäin Ruffen kanssa agikursseille sinne. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan ainakin tykätty pohjasta, toivottavasti pääsette agikurssille :). Pitäisi saada aikaseksi vietyä myös meidän pentu mätsäreihin..

      Poista