maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kevät tulee

Perjantain pentutreeneissä ohjaajana oli tällä kertaa Tuija Hyvättinen. Teemana oli koiran eteenpäin katsominen, jota treenattiin siivekkeiden välistä juoksemalla ja putken kanssa, niin että lähetin itse ja Tuija oli namikipon luona, jota emme ole koskaan harjoitelleet vielä Domin kanssa, mutta fiksu pentu ymmärsi juonen melko nopeasti. Teimme myös takaakiertoa ja takaakierto valssia.

Onpa muuten ihan mielettömän upeista kevätpäivistä saatu nauttia, ihanaa. Mä niin rakastan kevään tuloa ja vielä enemmän sitä että kevään jälkeen tulee kesä :) Kauniin päivän kunniaksi otin myös kameran mukaan kun lähdimme pennun kanssa tapaamaan koirakavereita.
Tämän jälkeen pääsivät isot pojat treenaamaan Sporttikoirahallille. Alkuun teimme erilaisia lyhyitä tekniikkapätkiä, mm. takaakiertoja, välistävetoja, pakkovalssia sekä niistopersjättöä. Sitten vahvisteltiin kontakteja, puomia sekä A:ata, varsinkin Sentti teki tosi tunnollisesti alastulot. Loppuun rakensin 18 esteen radan josta löytyi harjoiteltuja ohjauskuviota. Sentti ja Kevin tekivät toka vikalle esteelle asti nollaa, mutta molemmat koirat sain vikasta välistävedosta hyppäämän hypyn takaakiertona, taisin olla myöhässä molempien kanssa, siis täysin ohjaajan vika!! Mutta olipas kiva muutaman viikon tauon jälkeen päästä taas Sentin kanssa tekemään agilitya <3 class="separator" data-blogger-escaped-.="" data-blogger-escaped-aurinkoisessa="" data-blogger-escaped-div="" data-blogger-escaped-j="" data-blogger-escaped-lenkki="" data-blogger-escaped-lkeen="" data-blogger-escaped-pitk="" data-blogger-escaped-s="" data-blogger-escaped-ss="" data-blogger-escaped-treenien="" style="clear: both; text-align: center;">
Viikko tuleekin olemaan kiireinen, sillä ostimme kaverin kanssa viikon kortin Elixiaan ja jokaisena vapaana hetkenä ajattelimme käydä jumppaamassa, toivottavasti ainakin neljänä tai viitenä päivänä. Huomenna pääsemme viimein aloittamaan Kevinin kanssa Rally-Tokon, jännää :), perjantai ja lauantai päästään aksaamaan ja sunnuntaina Sentin osalta jatkuukin kontaktikoulutus Satulinnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti