tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuoden viimeinen päivitys


Vuoden viiimeiset agilitytreenit käytiin viime viikon maanantaina Elisan kanssa Teemun yksärillä. Teemu pisti meidät molemmat rutkasti pois omalta mukavuusalueeltaamme. Ja sitä me juuri olimme toivoneetkin. Ihan loistavat treenit, jossa todella laitettiin sekä ohjaaja että koirat koville. Saatiin myös paljon sitä psyykkistä puolta, missä tarvetta selvästi on. Onneksi meillä on tammikuun puolessavälissä jo seuraava Teemun yksäri. 

Joulu oli ja meni. Joulunpyhät todella vain levättiin ja syötiin hurjasti. Toki myös lenkkeiltiin ja nautittiin upeista talvikeleistä. Aattoilta oli Domille melko raskas, kun se sai viettää sitä kolmen muun koiran sekä kahden pikkulapsen kanssa. Valvottiin myös Aliasta pelaten pitkälle lähes aamuun asti, eikä koirat tietenkään voineet rauhoittua ennen kuin kaikki nukkuvat. Näinpä Domin joulupäivä meni pitkälti nukkuessa.


Domi sai maistaa myös vähän jouluherkkuja mutta sai niistä hieman mahan sekaisin. Onneksi sitä kesti vain yhden päivän ajan. Lahjaksi Domi sai ihanan vinkuvan fudispallon (Domi ei luojan kiitos sitä vinkuta), ydinluun, DentaStixejä sekä aktivointilelun.

Domi on tosissaan viettänyt totaalitaukoa agilitysta viimeisten treenien jälkeen ja ainakin viikon saa vielä taukoilla. Meillä vielä loma jatkuu viikon verran ja tämäkin postaus on kirjoitettu Hollannista johon tänään lensimme viettämään viimeistä lomaviikkoa sekä Uutta Vuotta.


Domi pääsi hoitoon lapinporokoira Niitun luokse ja he suuntaavat vielä mökille uudeksivuodeksi raketteja pakoon. Domi ei onneksi kovinkaan raketteja pelkää. Niitu sitäkin enemmän, joten ihana että koirat pääsevät maalle pakoon. Lomailu on aina parasta kun tietää että karvakorvat on parhaassa mahdollisessa hoidossa.


Ihanaa Uutta Vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti