torstai 8. tammikuuta 2015

Once again year 2014


Lomat olisi nyt lusittu ja tänään piti palata takaisin töihin. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa. Tulipas taas syötyä, juotua, valvottua ja vain oltua. Tekeehän se välillä hyvää, mutta reissussa alkoi jo tulla ikävä kuntosalia, terveellistä ruokavaliota ja agilitya. Matkustelu on ihanaa, mutta kyllä kotiin myös on ihana tulla. Domi on myös saanut pitkiä metsälenkkejä lukuun ottamatta lomaillut. Hoidossa oli mennyt hyvin. Jopa niin hyvin etten meinannut saada koiraani takaisin kotiin. 


Vuosi 2014 oli kaikkinensa melko raskas. Alkuvuoteen mahtui paljon muutoksia ja surua, mutta loppuvuotta kohden myös aivan mahtavia asioita. Koirien elämääkin vuosi muutti siinä määrin että russelit jäivät pääosin asumaan entisen mieheni kanssa. Pysyvät toki meidänkin elämässä käymällä usein hoidossa. Koirille parasta oli kuitenkin ettei russeleita eroteta toisistaan ja koirien hyvinvointi on toki kaikista tärkeintä.


Kaikki koirat olivat hyvin terveitä koko vuoden, josta täytyy olla aivan äärimmäisen onnellinen. Ottaen huomioon Sentin menneisyyden se on jo varsinainen ihme. Se on ensimmäisenä seitsemänä elinvuotenaan juossut niin paljon eläinlääkärissä, että en uskonut sen ikinä edes elävän näin pitkälle. Tänä vuonna tulee jo yhdeksän vuotta mittariin. Eipä ole myöskään Kevinin eikä Domin kanssa jouduttu kertaakaan eläinlääkäriin. 


Agilityn saralla melkein koko vuosi meni todella höntsäilyksi. Kävimme toki viikkotreeneissä, mutta mitään järjestelmällistä treeniä meillä ei ollut ja treenasimme hyvin vähän. Syksyllä FitDogin myötä siihen tuli melkoinen muutos. Nyt tiedän että meissä varmasti olisi potentiaalia runsaasti, mutta se toki vaatii paljon työtä ja omistautumista lajille. En tiedä vielä haluammeko sitä niin paljon. 

Harrastamassa varmasti käymme. Koiralle se on onneksi ainakin pomminvarmasti aivan sama kilpailemmeko tavoitteellisesti vai käymmekö vain harrastelemassa. Kahden isomman asian onnistuessa meillä ei varmastikaan ole aikaa, mutta saa nähdä miten käy. Jäämme innolla odottelemaan mitä seuraava  nykyinen vuosi tuo tullessaan. Mulla kestää aina kuukauden päivät että tajuan edes vuoden vaihtuneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti