sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Agilitya kera lainaohjaajien

Perjantaina Heli ohjasi Domia. Heli ei ole ennen ohjannut Domia, mutta tosi hyvin pikku D lähti vieraan kanssa aksaamaan ja hienosti menikin. Kepit haki hyvin ja päällejuoksu oli hieno :). Domin ollessa puomilla hallista sammuivat valot ja muutenkin puomin ylösmeno tuntui heiluvan, josta Domi kehitti varsinaisen puomikammon. Ensimmäisen kerran näin Domin menevän noin lukkoon, eikä halunnut enää puomia mennä ollenkaan. Otettiin pelkkää alastuloa loppuun. Kamera taas reistaili kuvauksessa, mutta jotain jäi.


Juha oli lauantaina ohjaamassa Sporttiksella Keviniä ja Domia. Kevin teki vain erilaisia radanpätkiä joissa pääsi painelemaan lujaa :). Domin kanssa Juha otti alkuun puomia. Takaraivossa oli vielä eilinen puomiepisodi koska pari ensimmäistä kertaa himmaili, mutta otettiin muutama kerta ja lopuksi juoksi jo täysiä puomin. Huoh, ei siis jäänyt minkäänlaista puomikammoa.

Rengasta Juha vahvisti muutamaan kertaan ja sitten siirryttiin kepeille. Parin onnistuneen kerran jälkeen uskaltauduin pyytämään Juhaa ottamaan jo yhden ohjurin pois. Taitava pieni shetlantilainen pujotteli silti loppuun asti. Meni niin hyvin et ois tehnyt mieli ottaa enemmänkin ohjureita pois, mutta lopetettiin pariin onnistumiseen :) Loppuun vielä pientä rallattelua. Ei muuten hassumpaa menoa. Juha on tätä ennen vain yhden käden sormissa laskettavan määrän ohjannut Kevinia treeneissä, ei koskaan Senttiä tai Domia. Kohta Juhalle pitää varmaan hankkia oma agilitykoira :)


Sentti  on  viettänyt joulukuussa melko paljon aikaa äidin luona Lahdessa. Se on elänyt oikein herroiksi, nukkunut pitkään, päässyt äidin kainaloon nukkumaan ja syönyt kaiken maailman herkkuja. Nauttinut täysin siemauksin elämästään. Taitaakohan haluta Espooseen takas enää ollenkaan. Eilen tultiin koko konkkaronkka Lahteen Sentin luokse. Keviniä taas pari tuntia potutti Sentin näkeminen kun ei saanutkaan olla enää pomo ja piti sitten pöristellä kaikille, mutta illalla oltiin taas bestiksiä. 


Lahdessa on selkeästi enemmän pakkasta, hrrrr. Sentille ja Kevinillekin on joutunut pukemaan jo takkia päälle. Domilla en oo pitänyt kuin treenien yhteydessä, sillä on sen verran tota karvaa ja painelee vapaana tuhatta ja sataa. Eikä oo vaikuttanut yhtään palelevan, Tänään käytiin koko konkkaronkka järvellä lenkillä ihanassa säässä. Itsekin uskaltauduin ekaa kertaa kävelylle sitten tiistain aksidentin, oli muutes aika ihanaa kulkea raittiissa ilmassa. Huomenna ajamme takaisin Espooseen joulun viettoon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti