sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Katso mitä haluat, niin voit saavuttaa kaiken haluamasi

Vuosi 2013 kolkuttaa jo aivan ovella ja niin olisi tarkoitus taas asettaa hieman tavoitteita ensi vuodelle. Vaikka meillä ei kurotetakaan tähtiin niin silti ehdottomasti mielestäni tavoitteita ja päämääriä täytyy olla. Sikäli masentavaa miettiä tavoitteita, koska pahimmassa tilanteessa voi olla etten pysty koirien kanssa harrastamaan ainakaan puoleen vuoteen (olkapää ei kuntoudu -> leikkaus, leikkaukseen pääsyn odotus voi viedä kuukausia ja kuntoutuminen 3-5 kk). Siitä kuitenkin lähdetään että harrastuksia ja lenkkeilyä pian pystytään normaalisti jatkamaan.

Kaikista tärkeintä meille on tietenkin kaikkien kolmen koirien terveenä pysyminen. Mökkikauden alkamista koirien kanssa odotetaan myös kuumeisesti. Ensi vuonnakin jatketaan ahkeraa lenkkeilyä koirakaverien kanssa ja toivottavasti löydetään paljon uusia tuttavuuksia.

Naku-Domi
Harrastamisen saralla suurimpana tavoitteena/päämääränä ja mitä myös eniten ensi vuodelta odotan, on päästä jatkamaan Sentin kanssa kisaamista ja Domin kanssa aloittamaan virallisen kisa-uran. Möllikisat olisi Domin kanssa tarkoitus korkata mahdollisimman pian ja viralliset kisat toivottavasti ensi syksynä. Domi tulee kisa-ikään jo maaliskuussa ja uskon, että kisavalmiita jo ensi kesänä olemme. En kuitenkaan halua kiirehtiä kisaamisen aloittamisessa yhtään. Menemme myös Juhan kanssa ensi kesänä naimisiin, jonka vuoksi koirat saavat varmaan taas keskikesällä vähän enemmän taukoilla agilitysta.


Sentin kanssa tavoitteena olisi saada kisoissa yhtä hyviä ja sujuvia ratoja aikaan kuin treenitilanteissa. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaajaan tulee lopettaa turha varmistelu ja virheiden pelkääminen kisoissa. Sen onnistuessa saamme varmasti nollaratoja aikaan kolmosissa. Domin kanssa isoin ja haastavin juttu tulee olemaan tuo koiran kisavalmiiksi saattaminen. Virallisiin mennään vasta varmasti kisavalmiin koiran kanssa ja näin uskon nousun agilityn kakkosluokkaan tapahtuvan nopeasti.

Sentti:
- Terveyttä ja elämäniloa
- Agilitytreenien ja kisaamisen pariin paluu alkuvuodesta
- Kisaratojen sujuvauttaminen - > nollaratoja kolmosissa
- Kontakteja treenataan varmasti aina, mutta tavoitteena aina ja edelleen niitä nopeuttaa ja saada varmemmaksi 
- Virikeluolalla käynti

Kevin:
- Terveyttä ja elämäniloa
- Olla yhtä ihana ja pätevä manageri kuin tähänkin asti
- Agilityn möllikisoissa käynti 
- Jonkin harrastuksen aloittaminen Kevinin kanssa 
- TOKO:n harrastamisen jatkaminen omaksi iloksi
- Virikeluolalla käynti
- Ehkäpä uskaltaudumme näyttelykehiin ensi vuonna

Domi:
- Terveyttä ja elämäniloa
- Keppien ja keinun opetus
- Möllikisojen korkkaus alkuvuodesta
- Mikäli kaikki menee hyvin, virallisten kisojen korkkaus syksyllä
- Nollaratoja ykkosissä, joista nousu kakkosiin
- TOKO:n tavoitteellisempi treenauksen aloittaminen, edellyttää TOKO- ryhmään pääsyä 
- Paimentamassa käynti muutamaan otteeseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti