maanantai 17. elokuuta 2015

Sun is shining and so are You



Kesä. Kesä. Kesä. Ihanaa. Kiitos, kun tulit. Sitä on niin paljon enemmän energiaa tuon taivaalla loistavan valopilkun vuoksi. Energiaa saa toki myös ympärillä olevista ihanista ihmisistä sekä syksyn huikeen aktiivisesta ohjelmasta. 

Melkosta haipakkaa on tämä kesä kyllä ollut. Syksy ei yhtään kalpene rinnalla. Huh. Kesä ilman kesälomaa päivätyöstä sekä sen lisäksi olen viettänyt paljon aikaa hallilla tai agilitykentän laidalla. Olisi ihana sanoa, että omat koirat on saaneet treeniä, kun olen treenikentällä viettänyt paljon aikaa, mutta valitettavasti ei. Olen vain käynyt paljon kouluttamassa. Meillä on ollut myös useat häät tänä kesänä ja häät tarkoittaa myös useita polttareita. Kaikki viikonloput siis täynnä ohjelmaa. Yhdet häät olisi vielä elokuun lopussa, joissa toimin kaasona, jotenka hommaa riittää.  Toivottavasti syyskuulle osuu vapaita viikonloppuja. Ainakin häät tältä vuodelta on toivottavasti käytynä.




Vaikka koirat ei ole päässyt ollenkaan treenaamaan niin kaikkea muuta kivaa niiden kanssa on puuhailtu aktiivisesti. Koirat voivat siis oikein loistavasti. Domi pelästytti reilu viikko sitten "ontumalla" Sain polttariviikonloppuna kotoota viestin, että Domi ontuu. Näin koiran vasta seuraavana päivänä, jolloin se ei enää ontunut, mutta oli hieman epäpuhdas. Koira tuntui todella jäykältä, joten arvelin heti sen olevan jotain lihasperäistä. Kiikutin koiran vielä samana iltana eläinlääkäri ystävälleni, mutta kuten arvelin ei siitä löytynyt mitään. Koirassa oli enään pientä epäpuhtautta, joten kieltäydyimme kipulääkkeestä. Tiistaina pääsimme Marin käsittelyyn. Rintarangasta löytyi syykin oikean etujalan oireilulle. Oikea etujalka oli myös taipunut sisäänpäin, mutta lähtiessä ei enään ollenkaan. Onneksi selvisimme säikähdyksellä ja Mari sai välittömästi kropan kuntoon. Muutama päivä yritettiin ottaa kevyesti ja loppuviikosta palaamme toivottavasti taas treenin pariin, ainakin hyppytekniikkatreenin.

Tämä viikonloppu oli hyvin pitkästä aikaa v-a-p-a-a. Ajatus oli lähteä Turkuun katsomaan PM-kisoja sekä moikkaamaan kasvattajaa ja Fannyn pentua, mutta ajatus sisätiloissa sekä autossa olemisesta ei näin kauniina viikonloppuna houkuttanut. Viikonloppu tulikin sitten vietettya pääosin merellä tai sen läheisyydessä. Eilen kiertelimme koirien kanssa Ravintolapäivässä Helsingin keskustassa sekä Hernesaaren rannassa. Meidän pienen pieni merikarhu Shokkikin pääsi ensimmäistä kertaa veneilemään. Hän oli ensi hetkestä lähtien ihan kuin hän olisi veneillyt aina. Mikään ei jänskättänyt ja nautti selvästi olostaan veneessä. Reippaasti kävi myös meressä uimassa. Domi nauttii veneilystä mutta meren se edelleen kiertää kaukaa. Ihme tapaus, luulisi helpottavan oloa tällä helteellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti