keskiviikko 5. elokuuta 2015

Hammaskriisiä meinasi pukataEilen illalla meinasi puhjeta pienimuotoinen hammaskriisi itselleni Shokin hampaista. No loppujen lopuksi mitään kriisiä ei TODELLAKAAN ollut. Ellei halua kehittää kriisiä hyvin lievästä yläpurennasta, joka voi vielä korjaantua, kun hampaiden vaihto kesken. Shokin suu on juuri tällä hetkellä aika villin näköinen, kun rautakulmurit ovat jo kovaa vauhtia tulossa, eivätkä maitokulmurit haluaisi vielä lähteä. Paniikkiviestittelyt siis kasvattajalle eilen illalla, kun pelkäsin jo eläinlääkärireissua tai peitsihampaita. Molempia onneksi täysin turhaan. Emme siis aio eläinlääkäriin eikä Shokille kasva peitsihampaita.

Onni on kyllä paras kasvattaja, jonka kanssa voi viestitellä triljoona viestiä parista hampaasta. Jolle voi lähettää sekavia viestejä tasoa "äää, mä en löydä Shokin kiveksiä enää" tai "apuvaa, joudutaanko eläinlääkäriin, kun maitokulmurit ei halua irrota". Jolle voi soittaa koska vaan ja joka vastaa heti. Ja joka on kiinnostunut pennun elämästä. Ei todellakaan tarvitse miettiä voiko kasvattajaa lähestyä "tyhmillä" kysymyksillä.  Arvostan myös sitä, että kasvattaja on avoin, positiivinen ja täysin rehellinen koiran vioista. 


Hammaskriisistä selvitty. Kiitos Kitta!

2 kommenttia:

  1. Meillä taisi olla vanhempien koiralla pysyvät kulmurit puolessa välin maitohampaita ennen kuin todettiin, ettei ne lähde ja piti käydä eläinlääkärillä poistattamassa. Nyt vaan paljon vetoleikkejä, niin lähtevät ilman suurempia ongelmia. Villasukkiin tarttuu pikku hampaat hyvin kiinni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :( meillä ollaan kyllä ihan juuri kohta samassa kohtaa, mutta toinen jo heiluu, toinen ei. On syöty paljon luista ja villasukka ollut käytössä :) Kiitos vinkistä :)

      Poista