torstai 23. heinäkuuta 2015

Pieni suuri kakara


Musta tuntuu että mä en pysy enää pennun iässä mukana. Mihin asti lasketaan viikkoina ja koska saa alkaa puhumaan kuukausista? No joka tapauksessa millä tahansa tavalla laskettuna viisi kuukautta on tullut jo toiselle täyteen. Shokki on luonnollisesti kasvanut, mutta melko maltillisesti ainakin viimeiset viikot. Karva alkaa luojan kiitos pikkuhiljaa vaihtumaan ja pentukarvan alta näyttää kasvavan ihan nätin näköistä mustaa turkkia. Hampaat ovat kovaa vauhtia vaihtumassa ja etukalusto on jo siististi suussa. Kulmahampaat eivät ole vielä vaihtuneet.


Sen rämäpäisyys suoraan sanottuna välillä jopa hirvittää. Ainakin tuo autojen jahtaaminen. Vapaana tätä ei niinkään tapahdu, mutta remmissä. Mä en oikein tiedä onko tuo enää paimentamistakaan. On se sitä varmastikin, mutta ihan kuin sillä olisi jotain suuria patouneita angsteja autoja kohtaan. Paikalla olevia autojakin pitäisi komentaa (tai purra). Paljon on töitä vielä tehtävänä. Täytyy myös ajaa enemmän tuonne ihmisten ihmoille lenkkeilemään, jossa liikkuu enemmän autoja. Ihan suoraan sanottuna en halua, että kukaan muu tällä hetkellä edes ulkoiluttaa Shokkia, jotta ei vaan käy mitään. Ja nuo lenkit sen kanssa ei todellakaan ole mitään nautintoa, paitsi metsälenkit toki.


Vaikka hän on aika rämäpäinen niin on hän edelleen melko helppo pentu mielestäni (kun unohdetaan tuo yllämainitsemani). Vieläkään mitään suurempaa Shokki ei ole tuhonnut. Kaikkea kivaa pientä jäynää (hyvin ärsyttävää sellaista) se kyllä edelleen päivittäin keksii. Nyt uusimpana sillä on kova tarve kuljettaa tavaroita sisältä ulos ja ulkoa sisälle. Sisäsiisti se tuntuu välillä jo olevan, mutta välillä on hetkiä jolloin se ei tunnu muistavan sisäsiisteydestä mitään?!? Shokki tuntuu edelleen hyvin itsenäiseltä tyypiltä. Ja hyvin hyvin omatahtoiselta. Se kyllä ihan varmasti yrittää aina saada sen viimeisen sanan, jos sitä joutuu komentamaan. 

20 viikon mitat
paino: 4300 g
säkä: 29,5 cm

2 kommenttia: