tiistai 14. heinäkuuta 2015

Elokuun hyppytekniikkakurssit

Nyt olisi ilmoittautuminen auennut hyppytekniikkakursseilleni Niinu Agility Sportilla. Elokuun kurssitarjonnasta löytyy kaikille jotain, pennuista jo osaaviin hyppytekniikkakonkareihin. Harjoitukset tehdään täysin koirakohtaisesti. Harjotteita voidaan helpottaa tai vaikeuttaa täysin sen mukaan mitä koira milläkin hetkellä tarvitsee. Hyppytekniikkaharjoittelusta hyötyvät kaiken tasoiset koirat. Hyvä hyppytekniikka ei ole luontainen ominaisuus vaan opittu taito. Yhtä tärkeätä on opettaa ja ylläpitää koiran hyppytekniikkaa kuin pujottelua tai kontakteja. 
  • Hyppytekniikka- perusteet
    • Neljän kerran kurssilla käydään läpi hyppytekniikan perusteet, etäisyyden arviointi sekä taipumisen perusteet. Kurssi sopii kaiken tasoisille koirakoille- myös pennuille. Koiran tulee olla vähintään 4 kk ikäinen, perusterve sekä normaalipainoinen.
  • Hyppytekniikka-jatko
    • Neljän kerran kurssilla käydään läpi jatkoharjoitteita sekä lisätään ohjaajahäiriötä, vauhtia ja vaativuutta hyppytekniikan perusharjotteisiin. Kurssi sopii hyppytekniikan perusteet läpi käyneille koirakoille. Koiran tulee olla vähintään 12 kk ikäinen, perusterve sekä normaalipainoinen.
  • Hyppytekniikkaa radan osana
    • Kurssilla harjoitellaan hyppytekniikkaharjoituksia agilityradan osana. Kurssi sopii jo hyppytekniikkaharjoituksia tehneille edistyneimmille koirakoille. Koiran tulee olla vähintään 15 kk ikäinen, perusterve sekä normaalipainoinen.
Jokaiselta kurssilta myös hyvät kotiharjoitteluohjeet matkaan ja tarvittaessa etätuki myös kurssin päättymisen jälkeen. Ilmoittautumisia tuli jo heti ensimmäisen ilmoittautumipäivän aikana monia, joten kannattaa toimia nopeasti. Mikäli hyppyteknikkakurssissa on mitä tahansa kysyttävää niin vastaan mielelläni kysymyksiin. Yhteystiedot löytyy yltä.

Ja kuinka mielettömiä muitakin kursseja on Niinulla nyt syksylle tarjolla. Paljon pyydelty ja harvoin tarjolla oleva superhyödykäs Teemun rytmityskurssi. Aloittelijoille ja aloitteleville koirakoille ryhmät ja Niinun ohjaama pentuagility. Shokki pääsee aloittelemaan pentuagilitya Niinun ja Liisan pentuagility ryhmään elokuussa. Jos kotoa löytyy yli 6 kk vanha pentu niin voin lämpimästi suositella tuota pentuagilityryhmää.

Ilmoittautuminen kursseille täältä!
Yhteistyössä Niinu Agility Sport

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti