torstai 21. marraskuuta 2013

Reenitaukoa

Koska mennään taas? :)

Tässähän on ihan huomaamatta tullut treenitaukoa. Aikamoisen haipakkaan tämä marraskuu mennyt. Viikonloppuna meillä on pikkujoulut, joten huominen ja lauantai meneekin niitä valmistellessa. Ehkä tämän viikon jälkeen hieman rauhottuu.

Domi on ollut hoidossa tällä viikolla ja ensi viikolla se hierotaan, jonka vuoksi ensi viikon treenejäkin jää välistä. Toivottavasti ehdittäisiin edes yksiin treeneihin ensi viikolla. Eikös sitä sanota että lihakset kasvaa levossa, joten toivottavasti myös oppi menee perille paremmin levossa. Ohjaajalla kyllä sormet syyhyää treenaamaan. Treenilistakin olisi hurrrrrrrjan pitkä. Eipä meillä mihinkään kiire olekaan. Nautitaan jokaisesta yhteisestä treenistä.

Senttikin taukoilee sattuneesta syystä. Sentti on parantunut ihan loistavan hyvin. Hän on omasta mielestään täysin terve, eikä pysty ymmärtämään miksi kauluria pitää edelleen pitää. Haava on oikein siisti eikä anaalirauhaset ole täyttyneet ainakaan heti uudelleen. Maanantainahan ne tyhjennetään uudelleen ja sitten toivotaan ettei tämä vaiva uusi, muuten ne täytyy poistaa leikkauksella. Ja yhtään leikkausta ei kiitos enää tuolle koiralle.

4 kommenttia:

 1. Se tuli mieleen noista rauhasista, että miettisin kyllä moneen kertaa niiden leikkausta. Papun kanssa ollaan niistä kanssa keskusteltu eläinlääkärin kanssa ja lääkäreiltä tullut myös sitä kommenttia, että kovin kepoisesti niitä en kannata lähteä leikkaamaan, kun kyseessä on kuitenkin melkoisen haastava operaatio siinä mielessä, että hermojen vaurioituminen voi johtaa sitten pudätyskyvyn menettämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia kommentista! Juu ei toki missään nimessä heppoisin perustein niitä lähdetä leikkaamaan, se on varma.

   En tiennytkään että kyseessä on noinkin vaativa operaatio. Täällä todella toivotaan, ettei leikkaukseen tarvitse mennä. Hieman lääkäri kyllä pelotteli, että näillä olisi tapana uusia.

   Poista
 2. Tsemppiä Sentin parantuiluun, toivottavasti selvitään ilman radikaalimpia toimenpiteitä!

  Heitin teille myös movember-haasteen.:)
  http://paimenlikat.blogspot.fi/2013/11/movember-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ehdottomasti osallistutaan!! :)

  VastaaPoista