perjantai 13. syyskuuta 2013

Home sweet home!


kuvat: Ella
kuvat:Peppi

Viime yönä palattiin takas Suomen maan kamaralle. Olipas ihanaa päästä kotiin, jostain syystä tuntui kuin oltaisiin oltu reissussa ikuisuus ja ikävä koiria kohtaan oli jo suuri. Oli myös aivan liian hilkulla että edes päästiin Suomeen. Ei siitä sen enempää, kuin että Italiassa kannattaa varata aina vähintään kolminkertainen aika siirtymisiin kuin ajateltu. Huoh, mutta kotona ollaan.

Sentti oli meitä jo yöllä vastassa lentokentällä ja Ella toi Domin jo aamusta. Voi sitä pienen sheltin riemua kun nähtiin. Illalla Juhan tullessa riemu repesi uudelleen kattoon ja Domin kiljunta taisi kuulua naapurikaupunkiin asti. Kevin saadaan kotiin vasta sunnuntaina. Toivottavasti silloinkaan. Lunasta ja Kevinistä on tullut niin rakastavaiset, että on kuulemma julmaa erottaa ne. Niin ja suostuukohan Kevin enää tulemaankaan kotiin.

Onni on kyllä parhaat hoitopaikat. On ihanaa jättää koirat hoitoon kun tietää, että niistä pidetään parhainta mahdollista huolta. Ja koirilla varmasti on niin hauskaa, ettei ne ehdi ikävöidä kotiin. Kiitos taas <3

Nyt on viimein häähössötykset ohi ja on taas aikaa keskittyä koiriin ja harrastuksiin enemmän. Mulla on sellainen kutina, että tästä syksystä on tulossa kerrassaan loistava. Paljon kivoja juttuja ja suunnitelmia niin koirien kanssa kuin muussakin elämässä tulossa. Ihanaa. Tämä kaunis ja lämmin viikonloppu pyhitetään koirien kanssa puuhaamiseen. Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti