lauantai 28. syyskuuta 2013

Shillalailla

Eilen AST:n epiksissä Puolarmetsässä. Osallistuttiin mölliradalle Domin ja Sentin kanssa, Sentti toki ulkopuolisena. Domin kanssa ekalta radalta nolla, josta voitto. Taisi olla aikamoinen flow rata, kun en muista siitä muuta kuin, että lujaa mentiin. A-esteellä luulin varmaan ohjaavani Senttiä kun olin ohjaamassa Domia siinä 2on2offiin, kun olisi pitänyt vain edetä. Näinpä meidän seuraava kaarros valui pahasti kun olin myöhässä, mutta koira hyvin paikkasi ohjaajaa. 

Toinen rata ei sitten mennytkään enää ihan myötätuulessa. Domi karkasi kontaktilta, takaaleikkauksessa yritin juosta koiran päälle, päällejuoksu ei onnistunut. Toisin sanoen ohjasin todella huonosti. Vaikka sujuukin niin ei kyllä missään nimessä saisi unohtaa kuinka nuori ja kokematon koira Domi kuitenkin vielä on. 

Centti oli myös melko liekeissä. Domin ja Sentin välissä oli vain pari koiraa, joten oli melkoinen kiirus vaihtaa koirat ja lelut autosta. Lähdössä huomasin ettei Sentin lelu mahdukaan taskuun, joten heitin sen taakse housuihin, sillä seurauksella että se yritti mun lahkeesta alas koko radan ajan. Mielenkiintoisen näköistä nylymistä siis radalla kun korjailin lelua. Palkkasin puomilla, josta hylly. Mutta Sentti toimi oikein hyvin, ja mikä tärkeintä otti kontaktit.  Ja meillä oli ihan superhauskaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti