maanantai 16. kesäkuuta 2014

äsäm viikonloppu

Viikonloppu vierähti agin SM-kisoissa. Melkoisen mainio viikonloppu takana. Sääkin suosi ja sunnuntaina sai jopa kunnon rusketuksen. Oli huikeata nähdä niin paljon hienoja suorituksia ja välillä jopa kylmät väreet kulki pitkin kroppaa, kun joidenkin koirakoiden yhteistyö oli vaan niin mieletöntä katseltavaa. Jenni ja Amelie vetivät niin huikean suorituksen olemalla lopputuloksissa kahdeksansia, että siinä tuli todella huudettua kurkkunsa käheäksi. Hurjasti onnea vielä kaikille SM-kisoissa menestyneille!!

Yövyttiin Jennin ja Annen kanssa lähellä keskustaa sijaitsevalla Härmälän leirintäalueella. Mökit olivat oikein siistejä ja lenkkimaastot mahtavia, mutta yöunet kyllä jäivät hieman vajaiksi kun alueella ei ilmeisestikään muut mökkiläiset kovinkaan paljoa nukkuneet. Domi lähti turistiksi mukaan, se kun on niin mainion helppoa matkaseuraa. Nähtiin ja käytiin leikkimässä Domin siskon pentueen koirien kanssa. Domi-eno, vaikea ajatella Domia enona kun on itsekin niin kakara vielä. Iltalenkin maisemia
Melkoinen treeni-into kisoista jäi. Onneksi tänään jo päästiin Niinulle sitä intoa paikkaamaan. Lompakon yritin pitää kisoissa tiukasti kiinni, mutta ei se aivan onnistunut. Mukaan tarttui pari uutta agilitylelua, herkullisia luita sekä Domille uusi BOT-loimi. Meillä BOTin toppaloimi löytyy, mutta nyt ostettiin verkkoloimi, joka on hieman parempi vaihtoehto näin kesällä käytettäväksi.

Jenni sai houkuteltua jokunen aika sitten lähtemään myös mm-karsintoihin, joten juhannuksen jälkeisenä perjantai-aamuna starttaa auton nokka kohti Rovaniemeä. Melko hullun hommaa istua autossa se 12 h suunta, mutta pääsee ainakin taas nauttimaan huippuagilitysta. Toivottavasti siellä ei kuitenkaan lunta sada niin kuin tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti