torstai 10. huhtikuuta 2014

Huhtikuun ensimmäisiä

 
En pysty käsittämään että sitä ollaan jo huhtikuun puolella. Viikot menee ohi sellaista vauhtia, että hyvä jos perässä pysyy. Kiireiden vuoksi on muutamia agilitytreenejä jäänyt välistä ja myös sen vuoksi, että muuten olisi Domilla tullut kolme päivää treenejä peräjälkeen ja jos ei ole pakko niin vältän sellaista mielummin.

Sentti on taas viettänyt aikaa naapurissa hoidossa ja kotona on oltu siis Kevinin ja Domin kanssa. Kevin on ollut harvinaisen kiukkuinen. Taitaa olla rankkaa olla pomo, kun Sentti on poissa talosta. Välillä jo rupesi näyttämään, että Domi astuu kohta pomon saappaisiin, mutta onneksi Kevin on nyt hoitanut homman kotiin.

 
Domi on lähiviikkoina kunnostautunut oikeana ärsyttäjänä, oikea pain in the ass. Se ärsyttää Keviniä 24/7. Jos ei se muuta keksi niin se tulee Kevinin eteen ja vaan tuijottaa ja tuijottaa tai kiertää Keviniä ympäri. Kuinka ärsyttävää varmasti. Toivottavasti sekin saa joskus pikkuveljen, joka antaa edes puoliakaan takas siitä miten paljon se ärsyttää russeleita.

Ohjaajalla kiire kesäkuntoon projekti jatkuu, joten juoksemassa on käyty useita kertoja viikossa. Domi on ollut mukana juoksemassa useimmiten. Me juostaan sellaisia kuuden kilsan lenkkejä yhdessä. Sen koira tuntuu jaksavan aika keposasti. Domi on ihanan helppo juoksukaveri, kun pystyy juoksemaan vapaana koko matkan ja ihmisten/koirien vastaantullessa tulee itse sivulle juoksemaan, eikä niitä varten tarvitse sen kanssa ruveta pysähtelemään.
 
 
Juoksulenkkien lisäksi joka viikko lenkkeillään ahkerasti eri koirakavereiden kanssa. On kyllä niin huippua kun kaveripiiristä löytyy paljon koirakavereita ja vieläpä kun koirat tulevat loistavasti toimeen keskenään. Metsälenkit ja pellot alkavat olemaan sulia niin on ollut ihana tehdä parin tunnin lenkkejä auringonpaisteessa. Lähimetsää pitkinkin pääsisi vaikka Nuuksioon asti, mutta nyt olen useamman kerran pakannut koirat autoon ja ajanut muutaman kilometrin Espoonkartanoon ja käyty lenkkeilemässä siellä upeissa maastoissa. Koiria ei siellä ole koskaan tullut vastaan, mutta hirviä ja hevosia sieltä kyllä löytyy.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti