sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Reipas pieni miesViime viikonloppuna Domi kävi edustamassa shelttejä Etelä- Suomen shelttien pisteellä Pet Expossa Messukeskuksessa. Eipä ole tainnut Domi olla koskaan ihan niin isossa tapahtumassa, mutta silti oli kuin kotonaan. Rapsuttelijoita riitti koko yhdeksäntuntisen päivän ajan melkoisesti. Välillä oli kymmeniä lapsia kerrallaan ympärillä silittelemässä. Iltapäivään asti hakeutua kaikkien luokse häntää heiluttaen ja joillekin rapsuttelijoille oli myös melkoisella pusutuulella. Pari viimeistä tuntiakin antoi hyvin silitellä, mutta ei selkeästi enää yhtä aktiivinen rapsutusten kerjääjä jaksanut olla. 

Muutenkin melkoinen luonnetesti koiralle, kun ihmisiä tuli joka suunnasta luokse, lapset kiljuvat ja juoksevat ympärillä, ilmapalloja poksuu hallissa, taputuksia, kuulutuksia ja vielä vieressä tehtiin kani- ja rotta agilitya. Stressaavasta ympäristöstä huolimatta Domi jaksoi olla iloinen ja positiivinen oma itsensä läpi päivän. Siitä ei huomannut että se olisi pelännyt oikeastaan mitään siellä. 

Kyllä saa olla ylpeä ja onnellinen niin loistava hermoisesta ja hyväluonteisesta koirasta kuin Domi on. Domin tyttöystävä Lara oli myös paikan päällä iltapäivän messuilla, valitettavasti rakkaus oli Domin puolelta todella paljon tulisempaa kuin Laran puolelta. Lara olisi selvästi halunnut keskittyä leikkimiseen enemmän kuin rakkaudenosoituksiin. Messujen jälkeen käytiin vielä leikittämässä yhtä kahdeksan viikkoista pentua ja loppuillasta kotona oli melkoisen väsynyt shetlantilainen.
Pääsiäisloman alkupäivät vietettiin Domin kanssa kahdestaan Lahdessa. Eilen Domi sai herkullisen lampaanviulun kaluttavaksi. Raukka ei oikein tiennyt miten päin sen kanssa olisi kuulunut olla. Kotimatkalla Lahdesta korkattiin myös agilityn ulkokausi tältä vuodelta. Käytiin tekemässä 10 minuutin täsmätreenit Ojangossa. Treeni sisälsi iloisen rallittelun lisäksi niisto-persjätön ja saksalaisen mieleen palauttelemista. Molemmat ohjaukset sujui oikein hyvin niin muistuteltiin vielä puomin alastuloa ja lähinnä sinne pysähtymistä. Tällä kertaa tehtiin oikein hienoja pysähdyksiä, mutta aina ihan niin ei ole. Ojangon kenttä tuttuun tapaan aikas kuuma paikka aurinkoisena päivänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti