maanantai 3. kesäkuuta 2013

Pitkä kuuma kesä

Kuuma on

Kylläpäs hellettä on riittänyt. Mutta en valita, päinvastoin. Olen aivan innoissani tästä säästä ja tulevista hellepäivistä. Tälläkin hetkellä kello on jo puoli yksitoista illalla, mutta kirjoitan blogia terassilla shortsit ja t-paita päällä. Ihan kuin etelässä. Mee laav. 

Koirille nämä helteet ei toki ole järin mukavia. Sentti reagoi eniten kuumuuteen. Se ei jaksaisi kävellä pitkiä lenkkejä ja muutenkin tuntuu aika nuutuneelta. Kevin ja Domi touhuaa samaan malliin, mutta niillä onkin sitten koko ajan kieli poskella ja vesikuppia saa täyttää usein. Kevin hakeutuu jokaiseen ojaan vilvoittelemaan, kun taas meidän hienohelma Domi ei haluaisi koskeakaan veteen. Olisi senkin kanssa helpompaa jos se uisi. Ehkäpä me otetaan tämän kesän tavoitteeksi totuttaa se veteen ja uimiseen.

Eilen oli tarkoitus suunnata Domin kanssa Nurmijärvelle epistelemään. Säätiedotus lupasi kuitenkin lähelle kolmeakymmentä astetta sekä pelkkää aurinkoa. Siinä vaiheessa venereissu kavereiden kanssa kuulosti paremmalta ajatukselta kuin agilitykentällä hikoilu. Ei tuntunut kovin inhimilliseltä koirankaan kannalta, vielä kun kisat alkoivat puolenpäivän aikaan, eli juuri päivän kuumimpaan aikaan. Onneksi epiksiä nyt riittää, vielä kun kerkiäisi käymään niissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti