keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kevättä kohti

Kesä <3

Tänään tuntui taas valoa tunnelin päässä. Kevättä kohti mennään ja mikä tärkeintä kohti valoisampia aikoja. Me like!! Iso sydän!! Tänään lähdin töiden jälkeen Olarin metsiin koirien kanssa ja ehdittiin tehdä puolentoista tunnin metsälenkki valosassa. Jihuu. Normaalista poiketen mentiin vielä koirapuistoonkin ja Kevin ja Domi pääsi vielä rallattamaan neljä kuukautta vanhan koikkeri uroksen sekä yhden chihun kanssa. Ilma oli ihana, oli tyyntä ja lämmin, luonto oli kuvankaunis. Tuntui kuin koko muu maailma oisi pysähtynyt, kun mentiin kolmisteen metsäpolkuja pitkin. Olemmekin Kevinin ja Domin kanssa kolmisteen tällä viikolla, kun Juha lähti Rukalle ja Sentti äidin luokse hoitoon.

Tämä blogikin on tainnut viettää pientä kaamosmasennnusta. Kuvia ei ole oikein näin harmaassa kelissä saanut otettua ja postauksetkin on olleet pelkkiä treenikirjoituksia. Ei vain ole aika riittänyt kirjoittamaan muuta. Ja henkilökohtaisesti tärkeintä itselle on juurikin ne treenien ylöskirjoittamiset . Mutta useammalta olen saanut toivetta, että olisi ihana lukea myös muita meidän kuulumisia kuin pelkkiä treenikirjoituksia. Lupaan siis jatkossa pyrkiä kirjoittamaan myös meidän muita kuulumisia enemmän tänne. Toki varsin agilitypainotteisena blogina tämä tulee pysymään.

Domi on kyllä muutaman kerran tässä treenannutkin. Viime viikolla Helin treeneissä Domi kaatui juostessaan, ei pahasti, mutta kävi kyljellään ja otti ehkä siitä vahän nokkiinsa, sillä pudotti treeneissä pari rimaa, mitä ei ole tehnyt alun rimojen noston jälkeen ollenkaan. Malminkartanon pohjakin taitaa olla hieman liian liukas. Ei hyvä juttu noin nopealle koiralle. Onneksi siellä ei ole enää kuin parit treenit jäljellä. Hyvin on liikkunut ja hypännyt perjantain jälkeen. Ja ensi kuussa meillä on onneksi muutenkin osteopaattikäynti Domille.

Lauantaina Domin kanssa jatkettiin keppi treeniä. Tällä kertaa tehtiin jo 12 keppiä yhdessä, ohjurit oli muissa paitsi ekassa ja vikassa välissä. Muutaman kerran jätti vikan välin pujottelematta, mutta muita virheitä ei saatu aikaan, vaikkakin lähettelin eri kulmista ja myös takaaleikkasin kepeille. Maanantaina Niinulla treenattiin pakkovalssia, takaaleikkausta sekä putken umpikulmaa. Pakkovalssi sujuu hyvin, kun vain ohjaaja ei lähde liikkeelle ennen selvää merkkausta, samoin putken umpikulmat sujuu, mutta takaaleikkauksia pitää sekä koiran että ohjaajan vahvistaa. 

Hui. Eipä ole enää montaa viikkoa siihen kun Domi tulee kisa-ikään. Apua. Jännää. Ihanaa. Tavoitteena kisaamaan on päästä kaksivuotiaana, joka on siis vasta syyskuussa, mutta mittaamassa kevään aikana käydään. Ja jos ollaan valmiita niin ehkäpä startataan virallisissa jo kesällä. Kisavalmiiksi tuon varmasti saisi nopeamminkin, mutta aivan turha kiirehtiä. Onneksi keväällä on paljon epiksiä tulossa. Niitä sekä aurinkoa odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti