maanantai 5. joulukuuta 2011

Rakas Domi 3 kk


Meidän ihana, rakas pikku riiviömme täyttää tänään jo hurjat 3 kuukautta ja ensimmäinen rokotuskin tänään edessä.Strategiset mitat lisään illalla.

On se vaan niin kumma miten nopeasti ja suuresti sitä voikaan rakastua näin lyhyessä ajassa tuohon pieneen karvapalloon. Domi on ollut kaikkea mitä toivoimme ja vielä paljon enemmän. Iso kiitos vielä Kitalle mahtavasta pennusta.. <3 data-blogger-escaped-:="" data-blogger-escaped-ajan.="" data-blogger-escaped-br="" data-blogger-escaped-energiaa="" data-blogger-escaped-hurjaa="" data-blogger-escaped-isi="" data-blogger-escaped-itse="" data-blogger-escaped-itsekin="" data-blogger-escaped-iv="" data-blogger-escaped-ja="" data-blogger-escaped-jo="" data-blogger-escaped-joka="" data-blogger-escaped-kanssa="" data-blogger-escaped-kasvaa="" data-blogger-escaped-kee="" data-blogger-escaped-kevinist="" data-blogger-escaped-kevinkin="" data-blogger-escaped-koko="" data-blogger-escaped-kuin="" data-blogger-escaped-kuinka="" data-blogger-escaped-kyl="" data-blogger-escaped-leikitt="" data-blogger-escaped-menee="" data-blogger-escaped-my="" data-blogger-escaped-n="" data-blogger-escaped-niin="" data-blogger-escaped-ohi="" data-blogger-escaped-olemaan="" data-blogger-escaped-olla="" data-blogger-escaped-on="" data-blogger-escaped-onneksi="" data-blogger-escaped-p="" data-blogger-escaped-pentu="" data-blogger-escaped-pentua..="" data-blogger-escaped-pian="" data-blogger-escaped-pieness="" data-blogger-escaped-pit="" data-blogger-escaped-rupeaa="" data-blogger-escaped-se="" data-blogger-escaped-sen="" data-blogger-escaped-silmiss="" data-blogger-escaped-skin="" data-blogger-escaped-ss="" data-blogger-escaped-tekemist="" data-blogger-escaped-vaikka="" data-blogger-escaped-vauhtia="">
Perjantaina Domi oli mun mukana työpaikalla, käyttäytyi todella mallikkaasti, paitsi kävi sitten nylkyttämään meidän miespuolisen pomon jalkaa.. voi apua.. melkoinen alfauros siis meillä..

Lauantaina kävimme taas pentujen leikkitunnilla, jossa paikalla oli Kleinspits Kundi sekä cavalier Nella. Kundin kanssa Domi veti koko tunnin juosten ja painien, pennut olivat vielä niin saman kokoisia ja samanlaisia karvapalloja että oli todella suloista katsella niiden painia. Täytyy vielä ehtiä käymään muutaman kerran pentujen leikkitunnila, Domi nauttii niin paljon lähes saman ikäisesten kanssa painimisesta ja oppii siellä myös hyvin lukemaan muita koiria.

Leikkitunnin jälkeen Domi kotiin ja lähdin isojen poikien kanssa agitreeneihin. Kevinin kanssa hyppytekniikkatreeniä alkuun ja yllätys yllätys molempien kanssa keppejä sekä puomin kontakteja. Sentti tekee jo oikein hyvin ja vauhdikkaasti treeneissä kontaktit, mutta sen tietää että kun kisoisssa vetää ittensä niin ylikierroksille että ei radalla ole omasta mielestään kuullutkaan mistään 2 on 2 offista. Ei kun siis epiksiin kontakteja treenaamaan. Kevinin alastulot vielä hieman hitaita, mutta eiköhän parane kun saa varmuutta. Keppejä harjoiteltiin meille "väärältä puolelta", Sentti meni tänään jo kepit itsenäisesti kun juoksin vasemmalla puolella keppejä, yes yes yes, hieno jätkä!!!!!!!!! Lopuksi vielä pientä ratapätkää jossa tekniikkana harjoiteltiin niisto-persjättöä, oikein hyvin meni molemmilla.. :)

Treenien jälkeen vein Sentin ja Kevinin Juhan äidille hoitoon yöksi. Domin kanssa suuntasimme illaksi Lindan luo viettämään iltaa katsoen nyrkkeilyä kera Lindan, Aleksin sekä mäyräkoira Rudin kanssa. Rudi oli aluksi kovin kiinnostunut Domista mutta hetken kulutttua totesi että onpa ärsyttävä kakara ja yritti olla omassa rauhassaan mutta eipä Domi halusikin leikkiä joten ärsytti Rudia melkoisesti eikä Rudikaan sanonut sille mitään, joku voisi kyllä vähän arähtää pennulle, jotta oppis vähän tavoille..

Sunnuntaina oli tarkoitus lenkkeillä paljon Domin kanssa yksinään, mutta sade pilasi suunnitelmat. Lyhyiden lenkkien lisäksi Domi kiersi mukanamme asuntonäytöissä sekä vahvistimme istumista, seisomista, maahanmenoa ja uutena opetimme sille Juhan kanssa paikka käskyn. Domi oppii valtavan nopeasti.. yes. Torstaina meillä alkaa pentukurssi. Ihana päästä tekemään töitä Domin kanssa, meillä on kuitenkin suuria suunnitelmia pennun varalle.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti