tiistai 6. joulukuuta 2011

Ensilumi

Eilen kävimme siis rokottamassa pennun sekä Kevinin, Sentti säästyi, mutta koska sain Juhan mukaani, niin Sentti sai lähteä seuraneidiksi saamaan siedätyshoitoa eläinlääkäristä. Sentti on pelännyt eläinlääkäriä jo monta vuotta, eipä kyllä voi ihmetellä, sillä Sentti on kaksi kertaa jouduttu leikkaamaan toisella kertaa korjattiin poikki mennyttä polven ristisidettä ja toisella kerralla avattiin maha suolistotukoksen pelossa, näiden lisäksi on sairastanut pahan kennelyskän, kaksi kertaa joutunut tiputukseen oksennustaudin vuoksi sekä oli hoidettavana kun jäi auton alle nuorena.. jotain muutakin taitaa olla mutta tässä ehkä suurimmat..

Domi käyttäytyi todella mallikkaasti eläinlääkärissä.. :) Normaalien rokotusten lisäksi otimme Domilta näytteet iholta, sillä on raapinut itseään epätavallisen paljon ja on alkanut hilseilemäänkin ja sieltähän löytyikin hilsepunkki, onneksi ei sen pahempaa. Nyt siis kaikki koirat saa lääkityksen ja kaikki koirien petivaatteet pesuun. Toivottavasti kutina pian hellittää pennulla.. voi pientä..

Ai niin pennun strategiset mitat 3 kk iässä, paino 2,6 kg korkeus n.24 cm.

Tänään satoi ensi lumi myös tänne Espooseen, voi pienen pennun riemua ja ihmetystä aamulenkillä.. :) Ohessa hieman kuvia aamulenkiltä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti