sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pennulla touhu viikonloppu

Eilen lähdimme kaikki Purinalle katsomaan mini 3 kisoja pariksi tunniksi, myös pentu pääsi käymään muutaman kerran halliin katsomaan menoa ja nauttimaan muitten rapsutuksista, vähän jännitti vielä, ei oikeastaan hallissa oleminen vaan silloin kun haukuttiin lähellä. Lenkitin pari kertaa purinalla muuten nukkuivat lämpimässä autossa (tuo webasto on niin loistava keksintö kun saa pidettyä auton lämpimänä ilman tolppaa :))

Purinalta menimme Sporttikoirahallille treenaamaan, pentu pääsi verryttely ja jäähdyttelylenkille, mutta treenin ajan nukkui autossa. Treenattiin A:n kontaktia, Sentti hyvin, Kevin ei niin hyvin, täytyy varmaan palata remmialastuloon, ettei pääse loikkimaan ennen 2 on 2 off:ia, teimme myös pientä tekniikkapätkää, pakkovalssia, takaakiertoja, välistävetoja yms. jotka menivät kivasti. Sentistä huomaa hyvin kun alkaa väsymään niin ei oikein jaksa keskittyä, eikä kuuntele silloin ohjaustakaan vaan "juoksee" vain lelun perässä.

Tänä aamuna olimme pennun kanssa koirakoulu Virikkeen pentujen leikkitunnilla leikkimässä reilu 4 kk perhoskoira Eemilin kanssa. Aluksi Domia jänskätti ja pysyi ihmisten jaloissa, mutta parinkymmenen minuutin jälkeen vetivät jo mieletöntä rallia yhdessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti