perjantai 10. huhtikuuta 2015

Käpäläkoplan Yogi

Eli tuttavallisemmin Shokki. Tämä pieni, valloittava ja superreipas sheltinalku saapui meille eilen illalla reilun seitsemän viikon ikäisenä. Visio hänestä syntyi jo reilusti yli vuosi sitten, kun näin hänen isänsä ensimmäistä kertaa.  Uros oli juuri tullut jenkeistä Suomeen ja luonne ja ulkonäkö sytytti heti. Silloin tiesin että tuosta uroksesta joskus pennun haluaisin. Night on hyvin hyvin samanluonteinen kuin Domi, joten eipä yllätys, että se niin kovin minun makuuni oli. Muutenki oli aivan päivänselvää, että edelleen Kitalta Käpäläkoplan pennun haluan. Luonne ja terveys on itselleni todella tärkeitä ja niissä koirissa se puoli on TODELLA kunnossa. Ehdottomasti koiran tuli olla myös lähisukua Domille. Narttuja ei paljoa tarvinnut kartoittaa myöskään. Domin sisko tai Domin siskon lapsi oli varmoja valintoja. Näillä kahdella on aivan ihana avoin ja reipas luonne. Niissä on juuri niitä ominaisuuksia mitä koiraltani haluan.

Isä Carmylie Arctic Nights

Vanhempien kuvat: Kitta Peltoniemi


Emä "Käpäläkoplan Helmi"Viime vuoden loppupuolella Kitta sitten rupesi puhumaan tästä yhdistelmästä ja se olikin sitten menoa. Hyvin pitkään sai kyllä jännittää astutusta, astutuksen onnistumista sekä synnytystä. 18.2 Kitalta sitten tuli odotettu viesti. Helmi oli synnyttänyt viisi pentua, kolme urosta ja kaksi narttua. Sitten pitikin vielä odotella eläinlääkärin tarkastusta sekä pentutestausta. Kävimme katsomassa pentuja kolmen-viiden ja vielä seitsemän viikon iässä. Loppujen lopuksi oli helppo päätös kolmesta pojasta valita kyseinen uros meille.
2 kommenttia:

  1. Minunkin silmään pisti tuo uros ja tämä pentue, vaikka en vielä tosissani uutta pentua etsikään! Hienot vanhemmat ja sairaan söpöt pennut, onnea uuden pennun kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tämä pentue todella kiinnosti useita ihmisiä. Olinkin onnekas kun pääsin pennuista valitsemaan ensimmäisenä :) Tsemppiä Teille tulevaisuussa pennun etsimiseen :)

      Poista