perjantai 28. maaliskuuta 2014

Jalat painaa

Jei, tiistaina ehdittiin ja päästiin ihan treeneihin asti. Maanantaina oli jo kova yritys päästä Niinulle treeneihin, mutta rakas autoni päätti viikonloppuna toisin kun se "räjäytti" jäähdytinnesteensä pitkin konepellin alustaa ja jätti tien päälle. Näin bemari lähti hinausauton kyydissä kohti korjaamoa. Auton puolustukseksi sanottava, että ihan kuskin itseaiheutettu vahinko, kun yrittää lumimyrskyssä väkisin pusertaa autoa lumivallista ylös. Valitettavasti kallis vahinko.

Otsikkoon viitaten on KAMALA treenata agilitya, kun jalat tuntuu painavan sata kiloa. Maaliskuun kyykkyhaaste, juoksulenkit ja juuri ennen treenejä tehty tunnin jalkaprässi aiheutti sitten sen, että mä jäin täysin telineisiin ja koira meni jo. Muillekin kesäkuntoon veren maku suussa treenaville ihan vinkkinä, että muistakaa se lepo. Parhaisiin tuloksiin päästään kun on tasapaino treenin, levon ja ruoan välillä.

Agility on nopeus ja taitolaji, mutta ohjaajalta puuttui siis näissä treeneissä nopeus kokonaan. Siitä huolimatta lopputulos ei ollut aivan karmiva sillä mukana matkassa pätevä koiruli. Satu oli askarrellut meille mukavan pätkän jossa koira sai irtoilla. Yllättävän hyvin tuo pieni shetlantilainen irtoili, vaikka ohjaaja ei tainnutkaan ihan luottaa siihen. HIRMUISESTI treenattavaakin nousi taas mieleen, mutta ollaan aurinkoisen perjantain kunniaksi superpositivisia ja kirjataan vain ne hienot onnistumiset.

Kakkoshypylle päällejuoksu ja neloselle päällejuoksu-persjättö onnistui hyvin. Koira ei kertaakaan ollut ysiputkessa vaikka näin olisin ehkäpä voinut veikata.  Keinu oli hyvä ja koira irtosi, joka kerta hienosti ysiputkeen. Kauempaakin varmasti olisi irronnut, joten lisää luottoa pitäisi olla koiraan. Neljätoista hypylle meinasi näillä jaloilla tulla melkoinen kiirus, mutta kun merkkauksella lähdin AJOISSA liikkeelle kakstoista hypyltä niin sekin sujui mainiosti. Kontaktit oli oikein hyvät, A-este jätettiin välistä, sillä on ollut NIIN vähäisellä treenillä ja pari kertaa tehnyt hieman kyseenalaisen juoksun alastulolle, joten treenataan ja muistutellaan sitä ittekseen. Loppusuora sujui hyvin etupalkalla.

 
Satu Tuomela 25.3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti