tiistai 2. lokakuuta 2012

Sentti mainoskasvona



Sentin anova katse oli se ratkaiseva tekijä minkä vuoksi Sentti valittiin yksilöllisiä pohjallisia tekevän Footbalance System Oy:n uudeksi mainoskasvoksi. Footbalancella on tarkoitus ja kova halu laajentaa tietoa koiramaailmaan lähinnä agilityä harrastavien ihmisten pariin, jonka vuoksi on tarkoitus kehitellä mainosmateriaalia koiraurheilun puolelle.

Footbalance System Oy on suomalainen innovaatio, joka tekee jälleenmyyntipisteissään jalka-analyysejä ja yksilöllisesti muotoiltuja pohjallisia. Footbalance on saanut mm. Tasavallan Presidentin Inno Suomi-palkinnon 2006 ja Red Herring Top 100 Global-palkinnon 2011 Yhdysvalloissa. Yli 75% ihmisistä kärsii jalkojen virheasennoista, joka vaikuttaa koko kehon linjaukseen ja sitä kautta ilmaantuu mahdollisia kiputiloja sekä myös suorituskyky luonnollisesti kärsii. Footbalance pohjallisten on tarkoitus korjata/ennaltaehkäistä juuri näitä jalan mahdollisia virheasentoja ja tuoda kenkiin yksilöllisyyttä ja mukavuutta sekä lisätä sitä kautta suorituskykyä.

Footbalance aloittaa pienimuotoisen yhteistyön HSKH:n kanssa olemalla mukana kisojen palkinnoissa lahjakorttien muodossa. Tavoitteena on laajentaa yhteistyötä koirapiireissä sillä lajihan on erittäin urheilullinen ja melko "raaka" jaloille ja sitä kautta koko keholle. Itselläni on myös luonnollisesti pohjalliset useimmissa kengissä ja olen huomannut eron mitä ne olisivat ilman Footbalancen pohjallisia. Lisätietoja Footbalancesta löydät www.footbalance.fi

Sentti on luonnollisesti erittäin otettu tästä kyseisestä kunniasta ja on saanut palkintosakin tästä mainoskampanjasta Sentille niin tärkeiden lelujen ja herkkupalojen muodossa. Kiitos vielä Sentille ja jäädään odottelemaan mitä seuraavaksi keksitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti