lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tuplahylly

Oonkin unohtanut kokonaan kirjoittaa JAU:n kisoista Hyvinkäällä ennen pääsiäistä. Eipä ihme sillä ne menivät melko surkeasti eikä niistä jäänyt mitään kerrottavaa jälkipolville. Teimme kisauramme ensimmäisen tuplahyllyn, sen lisäksi Sentti teki tokalla radalla ensimmäisen lentokeinunsa koskaan ja tiputti ensimmäisen rimansa kisoissa.

Tuomarina oli Tuija Kokkonen js radat olivat melkoisen vaikeita, saimme ainakin esimakua kolmosen radoista. Mulla ei toki sinänsä ole mitään vaikeita ratoja vastaan mutta taidan yhtyä monen kanssa kilpailijan mielipiteeseen ja vältämme jatkossa kyseisen tuomarin ratoja.. Porukka oli jopa melko ärtyneitä rataantutustumisissa.  Satuimme tietenkin olemaan Sentin kanssa vielä ensimmäisiä lähtijöitä molemmilla radoilla, joten radat piti sisäistää melko nopeasti.

Ensimmäisenä oli hyppyrata, se oli aivan mentävissä, mutta valitettavasti hyllytimme radan keskivaiheilla olevaan takaakiertoon. Olisin voinut ohjata suoraan takaakiertoon, mutta ajattelin sen olevan hitaampi vaihtoehto pyörityksen vuoksi jotenka yritin ehtiä valssaamaan siinä epäonnistumatta.. jossittelu on ihanaa.. ;) muuten olin kyllä rataan tyytyväinen, radalla oli vaikea keppikulma jota yritin helpottaa Sentille tekemällä pidemmän tien muurilla ja hypyllä ennen keppejä, mutta silti vein huonosti kepeille, mutta Sentti seivasi hienosti huonollakin ohjauksella. Radalta ei tainnut missään säkaluokassa oikein yhtä tai kahta nollaa enempää tulla.



Toinen rata tuntui melko vaikealta, mietin todella pitkään teenkö alun välistävetona vai takaakiertona. Takaakiertohan on meille selkeästi helpompi, mutta ajattelin olla menemättä sieltä mistä aita on matalin ja valitsin välistävedon, joka olisi kyllä varmaan onnistunut jos ohjaaja olisi ohjannut sinne päinkään mutta noin luokattoman huonolla ohjauksella ei ihme ettei onnistu. Hyllyn jälkeen keinulla tosissaan ikävä läpijuoksu, yksi keppivirhe ja vielä rima alas loppusuoralla, eipä siis ollut kovin voittajafiilis tuon radan jälkeen. Minit eivät saaneet aikaan yhtään tulosta tällä radalla vaan kaikki hyllyttivät radan, yllättävän moni vielä tuohon alun hyppykuvioon. Palkinnon tällä radalla saikin sitten koirakko joka pääsi pisimmälle hyllyttämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti