maanantai 16. huhtikuuta 2012

Sentti on kolmosluokkalainen!


Eilen kisasimme Sentin kanssa Riihimäellä. Sääkin onneksi suosi, sillä lauantain keli oli jotan aivan järkyttävää, ai että on ihanaa kun lenkin jälkeen käymään suihkussa kolmen koiran kera ja eteinen sekä kodinhoitohuone on täynnä kuraa ja hiekkaa, mutta siis niihin kisoihin. Emmin pitkään ilmoittautumista Riihimäelle ja ilmottautumispäivä ehtikin mennä ohi mutta kiitos järjestäjille jälki-ilmottautumisen vastaanottamisesta.. :) Ollaan selkeästi totuttu aivan liian hyviin olosuhteisiin kun kylmä halli ja hiekkapohja mietityttää.

Tuomarina kakkosten radoilla oli Esa Muotka, molemmat radat olivat oikein kivoja ratoja ja melko helppoja, mutta silti radoilta löytyi myös muutama kinkkinen kohta. Ekalla radalla ohjaaja onnistui taas ryssimään keppien aloituksen, keppikulma oli tosi kinkkinen ja siinä tuli paljon virheitä kaikissa kokoluokissa vaikkei se pahalta ratapiirrustuksessa näytäkään. Sain törkkästyä ekaan väliin mutta Sentti jätti tokassa välissä kepit kesken kun ohjaaja jäi taas ties minne harhailemaan. Kontaktit hieman hitaat. Lopussa kaatoi myös pituuden palikan epäonnistuneen takaaleikkauksen seurauksena (ohjaaja myöhässä). Hieman taas hajosi ohjaus keppivirheen jälkeen, mitä ei saisi koskaan tapahtua.- Tulos siis 10 ja hieman yliaikaa.


Toinen rata oli hyppäri, maaliin tullessani luulin radan olleen hylly, sillä katsoin että Sentti tuli väärästä keppivälistä ulos kun aloin valssaamaan keppien jälkeen, mutta nollaa kuulutettiin ja yleisössäkin oltiin sitä mieltä että kepit meni oikein. Sentti liikkui hieman tavallista hitaammin radalla, mutta uskon sen johtuneen pohjasta ja kisajännityksestä sillä ulkona viiletti tuttuun tapaan. Tulos siis 0, -3,39, sija 4/16 ja SERT. Hieman saatiin kyllä jännittää sillä virallisia tuloksia ei ollut tullut, palkintojen jaossa meille sitten kuuluteltiin luvaa, ja hetken aikaa siinä sitten kaikki ootteli kun tuomari selvitti kisakirjastamme, mutta palasi viimein SERTin kera. Yritän saada videotkin pian ladattua tänne.

3 kommenttia:

  1. Mielettömän hienoa! Hyvä te!

    VastaaPoista
  2. Super! Onnea :) Hipulta jää nyt sitten viimeiset agilitykerrat väliin. Mutta toivottavasti päästään taas joskus yhdessä treenaamaan <:

    VastaaPoista