tiistai 4. huhtikuuta 2017

Kevät tuo kuraiset tassutViimein alkaa kevätkin todenteolla saapua. Olihan se  jo osoittain saapunutkin, mutta meillä ainakin metsässä on ollut inhottavan paljon jäätä ja pellot aivan kurassa. Suihkussa käydään tällä hetkellä se kolme kertaa päivässä. Mä niin odotan jo sitä koirasuihkua, joka odottaa sielä tulevassa kodissa. Siihen asti on vain kärsittävä valtavasta hiekkamäärästä suihkussa. Meillä oli edellisviikolla vielä hetkellisesti 16 tassua taloudessa. Shokin veli Yodi ja russeli Zala oli hoidossa ja tuo kuratassujen peseminen oli astetta hitaampaa.


Mitäs muuta meille sitten kuuluu kuin keväästä nauttimista. Olemme toden teolla hyödyntäneet hurjasti pidemmän valoisan ajan päivässä. Metsään pääsee vielä illallakin, luksusta. Jäiden sulattua olemme myös kaivaneet juoksulenkkarit esille ja on ehditty jo useampi kerta käydä tuttu kuuden kilsan lenkki juoksemassa. Agilitya on käyty viikottain treenaamassa, kerran viikossa Niinulla ryhmätreenissä sekä yhdet tekniikkatreenit ainakin sen lisäksi. Viimeisen parin viikon ajan tekniikkatreenit on sisältäneet lähestulkoon vain ja ainoastaan keppejä. Sen lisäksi aina joku "helppo" irtoamisharjoitus tai hyppytekniikkaa runsaalla palkalla, jotta ei vain käydä keppejä hinkkaamassa. 


Pientä taukoa aiheutti Shokin liukastuminen noin kuukausi sitten epiksissä. Luojan kiitos näin liukastumisen ja pystyin keskeyttämään. Pääsimme jo heti seuraavana päivänä Marin taikakäsien alle ja vaikka liukastuminen olikin aiheuttanut jälkiä kroppaan niin ne saatiin hoidettua yhdellä kerralla pois. Kiitos taas Marille. Varmuuden vuoksi pidimme viikon taukoa ja kävimme viikko tapahtuneesta vielä uudelleen Marilla. Onneksi näin tapahtuman, pystyin reagoimaan heti ja olimme jo seuraavana päivänä hoidettavana. Pienintäkään liukastumista tai putkessa kaatumista ei saa kyllä aliarvioida, kyllä ne jälkensä jättää kroppaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti