keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Vapaapäivät on aika pop

Meillä oli ihan aito kokonainen vapaapäivä viime lauantaina. Tai siis mulla. Mun ainut missio oli nukkua aamulla pitkään. Olisihan mun pitänyt tietää, että Shokki on eri mieltä. Shokki herätti seiskalta. Päästin sen pihalle, toivoen saavani jatkaa vielä unia. Shokki ei todella ollut samaa mieltä. Se tekee ihan kaikkensa herättääkseen. Mistä se on edes keksinyt noin paljon lukuisia tapoja herättää ihmiset. Ensi kerralla mä lukitsen sen vessaan. Prkl.

Parasta tekemistä vapaapäivänä on tietenkin viettää koko päivä koirien kanssa. Niinpä heti herättyämme pakkasin koirat autoon ja suuntasimme Lohjalle Emmiinan luokse. Koulutin Shokin veljelle hyppytekniikkaa ja lopuksi myös Shokki sai pidemmän tauon jälkeen tehdä vähän hyppytekniikkaa. Ja tietenkin riekkumaan veljen kanssa. 

Treenien jälkeen ajettiin Saaran ja lauman kanssa Vantaalle lenkkeilemään. Kuten kuvista voi päätellä meillä keli ei oikein suosinut vaan harmaata oli. Eipä keli tainnut koiria haitata ollenkaan. Onnessaan ne juoksivat reilu kolme tuntia metsässä. Mahto olla ainakin noilla pienimmillä melko raskasta, kun suurin osa lenkistä rämmittiin polkujen ulkopuolella. Loppulenkistä huomasimme kävelevämme ympyrää, olimme siis onnistuneet eksymään. Autoille onneksi löydettiin, kun hieman keskityimme asiaan. Hyvässä lenkkiseurassa kolme tuntia vierähtää kyllä nopsasti huonommassakin kelissä. Kotona oltiin vasta viiden aikaan. Ajattelin näiden jälkeen jopa Shokinkin olevan rättiväsynyt, mutta mikropäikkärien jälkeen tuttuun tapaan hillui koko illan. 1 kommentti:

  1. :D meidän porukka oli kyllä loppuillan unten mailla lauantaina! Ja iltalenkillä oli havaittu, että peuranpapanat oli tainnut maistua siellä metsässä.. Mutta nopeasti se kolme tuntia vierähti! Kiitos hyvästä lenkkiseurasta. :)

    Hauska, että Norjasta kuoriutui paimen ryhti tuohon ryhmäkuvaan.

    VastaaPoista