lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ihka ensimmäisissä treeneissä

Viime sunnuntaina pääsi Shokki isoihin saappaisiin, kun tuurasi Domia Jennan treeneissä viimeisellä FitDogleirillä. Nämä olivat sille ihka ensimmäiset treenit ja tarkoituksena oli Jennalta hakea hieman vinkkejä, kuinka rupeamme iän karttuessa asioita opettamaan. Tätä treeniä ei ollut suunniteltu, joten omat lelutkin olivat kotona, onneksi saimme ihanilta treenikavereiltamme leluja lainaan. Alkuun leikki hyvin myös Jennan kanssa mutta lopuksi palkkasin namilla, kun ei lähtenyt enään samalla tavalla taistelemaan.

Ensin kävimme läpi kiertämisen opettelun, josta siirryimme putkeen tutustumiseen. Itsehän olisin varmasti vetänyt putken 20 cm pitkäksi, mutta Jenna ei epäröinytkään aloittaa Shokin kanssa pitkällä mustalla putkella. Jenna oli kyllä hyvin paljon enemmän oikeassa kuin minä. Pentu ei epäröinytkään vaan heti ensimmäisellä kerralla juoksi reippaasti läpi. Hetken päästä pentu juoksi jo mutkaputkesta ulos. 

Hieno, rohkea, taitava pentu. Omistaja oli ehkä pakahtua ylpeydestä tuon mahtavan pikkukaverin kanssa. Kiertämistä rupeamme harjoittelemaan kotona ja ulkona. Putken opettaminen tulee varmasti olemaan äärimmäisen helppoa, joten sen voi unohtaa vielä muutamaksi kuukaudeksi. Tai käymme ostamassa vauvaputken Ikeasta. Kiitos vielä vaan typerälle YouTubelle, joka heikensit videon huonoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti