perjantai 26. syyskuuta 2014

Feels like autumn

Alkuviikosta kotiuduttu Espanjan helteistä. Sillä aikaa täällä oltiinkiin siirrytty vahvasti syksyn puolelle vai pitäisikö sanoa talven puolelle, kun keskiviikon aamulenkillä oli jo pakkasta, hyrrr.. Ihan pieni shokki tuo 25-30 asteen lämmönpudotus. Onneksi syksy on myös kaunis vuodenaika, kuten näistä kuvistakin voi päätellä. Täytyy odottaa vielä parempaa ruskaa ja lähteä sitten kuvaamaan koiria kunnolla.

Aika kuluu välillä niin ihmeellisen nopeasti, aina ei meinaa pysyä ajatus mukana. Tuntuu että välillä joku voisi tulla repäisemään ja sanomaan että pysähdy, rauhoitu, hengitä, nauti hetkestä. Kesällä on tapahtunut valtavan paljon, sen on varmasti huomannut myös blogin päivitystahdista. Koirarintamalla ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään maata mullistavaa. Agilitytreenit on jääneet hyvin vähälle mutta paljon on silti koirien kanssakin tehty. Nyt kuitenkin alkaa suuren suuri treenaaminen sillä FitDog leiritykset alkavat aivan pian, jo alle kuukauden päästä. Huippua. Nyt alkaa sekä koiran että ohjaajan kunnonkohotus. Sen lisäksi Domin kanssa aloitetaan kertaamaan agilityn perusasioita. Ohjaaja on ostanut salikortin ja saanut tehtyä itselleen melko hyvän ja motivoivan treeniohjelman. Ensimmäisenä FitDog leiriviikonloppuna meidät laitetaankin sitten testiin. 


Agilityn ollessa vähemmällä Domi on keskittynyt hyvin vahvasti tallikoiran elämään. Siitä on tullut ihan kyllä maailman paras tallikoira. Se tulee maastossa jo hyvin mukana myös ravissa ja laukassa ja tottelee mua selästä käsin yhtä hyvin kuin maasta käsin. Ei pelkää hevosia, mutta todella hyvin osaa väistää niitä tarvittaessa. Toimii kuin ajatus tilanteessa kuin tilanteessa. Oon niin äärettömän happy tuosta pienestä mainiosta karvapallosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti