sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Jos lorvii koko päivän, ei saa paljoa aikaan


Lomailu on rankkaa, ainakin koirien mielestä. Mökillähän ei nukuta ei, vaan ollaan mukana kaikessa toiminnassa. Ja jos muuta puuhaa ei ole niin Domi ja Kevin osaa kyllä keksiä omia leikkejä.  Toki koirilla on mahdollisuus nukkua päivät pitkät, mutta meidän koirista ainoa joka sen kortin käyttää on Sentti. Eipä sekään kovin paljoa mökillä taida nukkua, lähinnä möllöttää pihalla ja vahtii, ettei kukaan vaan eksy pihapiiriin.

Alkuviikosta Domi pääsi lempihoitopaikkaansa Tepon luokse, jossa puuhaa oli varmasti aamusta iltamyöhään. Loppuviikko vietettiinkiin siis mökillä. Mökillä koirat on mm. osallistunut metsätöihin, mustikanpoimintaan ja sulkkismatseihin. Toimineet mölkkytuomareina, metsästäneet hiiriä, kiusannut sammakkoja,  uinut (poislukien Domi) ja toki vähän myös syönyt, juonut ja nkkunut. 





Sentti taas kerran aiheutti pieniä sydämentykytyksiä varastamalla kalan jätteet ruotoineen roskiksesta. Tästä onneksi selvittiin vain pingottuneella mahalla ja oksentelulla ja koira oli taas entisensä. Kevin - the vesipeto taas on keksinyt, että laiturilta voi hypätä veteen. Kaikkien yllätykseksi myös Sentti hyppäsi tänään kerran Kevinin perässä laiturilta. Voi olla, että se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta sen verran ikävältä korvien kastuminen Sentistä tuntui.

Pari tuntia sitten kotiuduttiin ja kaikki koirat on aika raatoina siitä asti maanneet pitkin kotia ja Domi takapihalla. Kotiin tullessa meidän yläkerran lämpötila lähenteli varmaan plus neljääkymmentä, joten Domi katsoi parhaakseen nukkua ulkona. Sitä onkin pitänyt välillä käydä tarkastelemassa, että hengittääkö se. Harvoin sitä näin väsyneenä näkee. Nyt koirat onneksi pääsivät pariksi yöksi kotiin lepäämään ja sitten jatkuu taas mökkeilyt. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuviä tässä blogissa! Miten saat tehtyä kuvakollaaseja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos. Esimerkiksi täällä saa tehtyä helposti kuvakollaaseja tai muuta kuvan muokkausta www.picmonkey.com , eikä vaadi rekisteröitymistäkään.

      Poista