sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Domin kesälookki

Maanantaina ajeltiin Domilta turkki pois. Paljon sitä pohdiskeltiin ja punniskeltiin mikä olisi paras ratkaisu ja helteiden alettua tällä viikolla sai Domin karvat lähteä. Kyllähän se epäilytti mutta onneksi nyt ainakin tiedän tehneeni oikean ratkaisun. Domi nauttii suunnattomasti ja siitä tuli jopa vieläkin villimpi jos mahdollista. Kaunishan se ei ole mutta pääasia että sillä on hyvä olla. Toi pohjakarvan määrä on kyllä jotain aivan älytöntä, ei ihme että tuossa turkissa oli hieman kuumat oltavat, ei oikein leikkurikaan jaksanut leikata niitä kohtia joten tasaiseksi ajoa ei millään saanut ja muutaman loven sain myös itse aikaiseksi. Domi nautti ajamisesta suunnattomasti, ihme koira, ehkä se tajusi että helpotusta on luvassa. Täytyy kyllä sanoa että kyllä hevosen klippaaminen oli suunnattoman paljon helpompaa kuin koiralta karvojen pois ajaminen. Kiitos Helille henkisestä tuesta! Tässä samassa rytäkässä alkoi Domi myös nostamaan jalkaa, meidän pienestä pennusta on siis kasvamassa iso mies pikku hiljaa. Russelithan saivat aivan hepulit "uudesta" perheenjäsenestä ja niitäkin pitikin pari päivää rauhoitella kun leikit rupesivat menemään hieman liian villiksi. Sentti varsinkin rakastui aivan täysin uuteen Domiin, eikä meinaa päästä sitä silmistään, ehkä Sentti on karvarasisti. Hyvinhän ne ennenkin tuli toimeen mutta nyt niillä synkkaa jopa vähän liian hyvin ja ollaan niin paitaa ja peppua.

Ennen

Jälkeen

Täällä nautitaan niin kovasti näistä hellekeleistä, i laav kesä. On vaan niin paljon siistimpää tää lämpö, valoisuus, vihreys, kaikki kesään liittyvä. Tässä on jo ehtinyt saamaan kunnon rusketusraidatkin, raidat sinänsä ovat ikäviä, mutta rusketus superia. Eilen kun käytiin kunnostamassa vene kesäkuntoon niin samalla uitettiin koirat, Domilla meni hermot kun Sentti ja Kevin ui ja päätti sitten itekkin hypähtää veteen melko kyseenalaisella tyylillä ja räpiköi sitten melko nopeasti sieltä takaisin, eikä muuten mennyt enää uudestaan. Kevin polski sydämensä kyllyydestä. Ollaan myös viimein saatu meidän pihakin valmiiksi, entinen asukas oli änkenyt sen täyteen mitä ihmeellisimpiä istutuksia ja laattoja, mutta halusimme pojille tilaa juosta siinä joten lähes kaikki revittiin irti ja melkoinen multakuoppa pihasta sitten tulikin. Viimein tällä viikolla saatiin siihen siirtonurmi ja muutkin istutukset joten nyt kelpaa poikien siinä temmeltää, on toi siirtonurmi vaan niin ihana.niin kuin kuvista voi päätellä Senttiä aina kiusataan

2 kommenttia:

  1. Domilta lähti sitten kuitenkin turkki! Aika makeen näkönen :D Ja tosi siistiksi sait turkin, millanen kone sulla nyt sitten on? :)

    VastaaPoista
  2. No enpä tuosta siisteydestä niin tiedä, mutta koira nauttii.. :) Ostin Mustista ja Mirristä tuollaisen Moser Rex 1230 trimmerin.

    VastaaPoista