perjantai 11. marraskuuta 2011

Hyvinkään kisat 6.11

Olimme siis sunnuntai-iltana Hyvinkäällä kisaamassa kaksi rataa, tuomarina Johanna Nyberg. Ensimmäisenä oli hyppyrata, rata tuntui oikein kivalta, paitsi kepit olivat meille " väärällä puolella" joka vie vähän enemmän aina aikaa kun joudun vielä ohjaamaan "väärältä puolelta". Rata oli oikein hyvä, tulimme nollalla maaliin, aika -7,83, sija 5, valitettavasti vain kolme nopeinta sai LUVA:n. Olen kyllä tyytyväinen meidänkin vauhtiin, muut vain pinkoivat lujempaa.. :)

Toinen rata oli agirata, joka oli muuten melko kiva profiililtaan, paitsi A mentiin kahteen kertaan ja A alla olin putki poikittain joten alastuloa ei päässyt kummallakaan kerralla varmistelemaan. Sentti lähti jostain syystä hieman varovasti radalle liikkeelle, voi olla vika omassa ohjauksessani, mutta neljännellä esteellä vauhti löytyi ja rata meni kovin sujuvasti loppuun asti. Kontaktit olivat vaan jälleen kerran hitaat, varmistelin aivan liikaa varsinkin a- estettä kun en päässyt itse lähelle estettä niin Sentti tuli kovin hitaasti sieltä alas, mutta ei siis kuitenkaan yhtään kontaktivirhettä eikä muitakaan virheitä, tulimme siis nollalla maaliin, valitettavasti vain 2,80 sekunttia yliaikaa.. Kontakteja täytyy kyllä treenta ehdottomasti nopeammiksi. Muuten radat olivat tänään oikein kivoja.

Näimme myös pitkästä aikaa Sentin puolisiskon Minnin ja Kevin tietenkin rakastui heti siihen ja muihin Tanjan ihaniin nartturusseleihin.. :)

Nyt lähdemme hakemaan pentua.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti