sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Dream your own dreams, achieve your own goals. Your journey is your own and unique.


Kuten aikaisempinakin vuosina meidän tärkein tavoite ja toive on pysyä terveenä. Tää vuosi tulee olemaan meidän kaksilahkeisten elämässä todella merkityksellinen ja niin ihanan huikeita asioita tulee tapahtumaan, että välillä saa ihan nipistää itseänsä ja miettiä että tapahtuuko nämä asiat oikeasti. Me alamme rakentamaan meidän unelmien kotia ja heinäkuussa juhlitaan meidän häitä. Fiksumpi ei ehkä olisi ajoittanut näitä samalle vuodelle eikä se oikeastaan ollut meidänkään tarkoitus, mutta kiitos Kirkkonummen kunnan meidän rakennusluvan saaminen vaan venyi ja venyi ja kävi hallinto-oikeudessa asti. Nyt näyttää sen verran hyvältä, että keväällä meillä pitäisi olla rakennuslupa ja välittömästi luvan saatuamme alkaa hommat etenemään rytinällä. Me on suunniteltu niin ihana koti, että en vaan malttaisi odottaa.

Tämän vuoksi esimerkiksi agilityn saralle meillä ei ole vielä sen suurempia tavoitteita tälle vuodelle. Töiden lisäksi rakennusprojekti ja häät tulee viemään valtavasti aikaa, energiaa ja panostusta. Se ei tarkoita ettemme tule treenaamaan tai että meillä ei olisi tavoitteita tälle vuodelle. On tavoitteita ja kyllä aiomme reenata. Tuleva koti ja häät on kuitenkin prioritettilistalla ehdottomasti paljon korkeammalla. 

Koirien päivittäiseen elämään raksa ei varmastikaan tule sen suuremmin vaikuttamaan. Lähes aina kun olemme tontilla puuhaamassa, pojat saavat olla mukana. Tontti on aivan valtavan iso ja tielle matkaa, joten saavat huolettomasti painaa mukana tontilla. Vaikka tulisi kuinka hektiset hetket koirien pitkistä metsälenkeistä ja koirakavereiden kanssa lenkkeilystä ei tulla missään vaiheessa tinkimään. Ne on vähintään yhtä tärkeitä itselleni kuin koirille hässäkän keskellä.


Domi:
 Terveyttä ja onnellisuutta
Paimentamassa käyminen
Uusi kahdenkeskinen harrastus; Toko? Nose Work? 
Pitkät juoksulenkit heti keväästä alkaen Shokki:
Terveyttä ja onnellisuutta
Kehonhallintatreenit aktiivisena osana arkea
Yhteistyön parantaminen agilityssa
Kisavalmiiksi saaminen -> möllikisoissa kisaavien radalle
Uskaltaisimmeko paimentamaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti