maanantai 12. toukokuuta 2014

Jos ei se tapa ni se todellakin hajottaa!!

 
Tämä teksti on pyörinyt blogin luonnoksissa jo pitkään. Jotenkin sen kirjoittaminen ja julkaiseminen tekee siitä jotenkin konkreettisempaa. Kyyneleitä on myös valutettu paljon tätä tekstiä kirjoittaessa. Vaikka oikeasti mitään pahaa ei ole tapahtumassa, koko lauma voi hyvin. Kuitenkin välillä sattuu niin pirusti ja tuntuu että sydämen tuhansien sirpaleiden keräilyä jatkuu vielä pitkään.

Meidän laumassa on pientä muutosta. Sentti on muuttanut vakituisesti asumaan muualle. Rauhallisempaan kotiin, ainoaksi koiraksi, sohvan valtaajaksi, hemmoteltavaksi. Siellä se saa tehdä niitä asioita, joista se nauttiii eniten. Sen on varmasti todella hyvä olla ja tiedän että se saa parhainta mahdollista hoitoa. Sitä rakastetaan yli kaiken ja taidetaan jopa hemmotella pilalle.

 

Vaikka se sattuu niin kaikista tärkeintä on kuitenkin että Sentti hengittää ja voi hyvin. Sentti tulee kyllä hoitoon ja asuu lähellä. Välillä täytyy myös päästä sen kanssa agilitykentälle, siitä se nauttii. Sentti siis pysyy elämässä. Sen takia ei pitäisi sattua näin paljon. Tiedän myös että tämä on Sentille parhaaksi, se onneksi lohduttaa. Tälläkin hetkellä Sentti on ensi viikkoon asti meillä. Vaikka Sentti useimmiten osaakin kiristää hermoja niin kyllähän sitä tulee heti kuitenkin ikävä. Kuten kirjoitin pääsia että Sentillä on kaikki hyvin ja se on onnellinen. Se on tärkeintä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti