lauantai 25. elokuuta 2012

Russelimestaruuksissa



Sunnuntaina kisattiin Purinalla russelimestaruuksista. Viime kisoista (virallisista) olikin vierähtänyt jo neljä kuukautta, hui. Myöskään lähtötilanne kisaamaan lähtemiselle ei olleet kovinkaan otolliset. Surullisia uutisia (ei onneksi koiriin liittyviä) tuli viikonloppuna enemmänkin ja yöunet jääneet mitättömäksi. Eipä nuo meidän torstain kenraali treenit Sentin kanssakaan oikein sujuneet. Vauhtia Sentillä kyllä oli mutta ei mitään järkeä touhussa, mm. putosi puomilta, hyppäs pituuden sekaan ja ohjaaja keilasi koiran kumoon epäonnistuneessa takaaleikkauksessa. Otettiin sitten helppo pätkä loppuun ja lopetettiin. Voisi sanoa että harvinaisen surkeat treenit. Joka tapauksessa kisoihin lähdettiin pitämään hauskaa ja varsinkin moikkaamaan tuttuja.

Sunnuntaina satoi jonkun verran joten radat olivat sisällä. Hallin pohja ei ole epätasaisuutensa vuoksi oikein meidän mieleen. Tuomarina molemmilla radoilla oli Kari Jalonen. Radat molemmat olivat kivoja profiililtaan ja täysin mentävissä. Hyviä pätkiä oli paljon radalla, joihin olen todella tyytyväinen. Rimat olivat 35 cm:ssä, eikä tuottanut vaikeuksia vaikka melko vähän Sentin kanssa on tosta korkeudesta hypätty. Radat on videollakin, mutta jostain syystä videot ovat niin huonolaatuisia joten turha niitä on tänne laittaa. Ekalla radalla ohjaaja sössi keppien aloituksen. Kepit oli jo kolmas este ja pakkovalssi oli hieman myöhässä joten koira ohi kepeistä, muuten oikein hyvä rata. Kontaktit otti hyvin, mutta nopeammat ne saisi vaan edelleen olla. Radalta siis vitonen ja hiukan yliaikaa.

Tokalla radalla oli sitten Sentin vuoro possuilla. Radalla oli kepit kohti suoraa putkea ja Senttiä ei tässä tapauksessa sitten kiinnostanut jatkaa pujottelua kohti "seinää" kun putken pääkin oli ihanasti hollilla joten jätti KAKSI kertaa kepit kesken ja karkasi putkeen, oikein SIKA. Videolta oli pakko katsoa nämä kohdat pariin kertaan ja ainakin sillä näytti olevan hauskaa molemmilla kerroilla varastaessaan putkeen. Oiken näpsäkkää menoa muuten koiralta, mutta tästä siis hylly.

Supersuper onnittelut vielä kerran Päiville ja Grimmalle russelimestaruudesta. Ja Jennille ja Amelielle jotka saivat ensimmäisen agilitysertin kisoissa, aivan loistavia olitte!!

Tällä nautitaan koirattomasta viikonlopusta kun Juha lähti koirineen mökille laittamaan paikkoja jo talvikuntoon. Meidän osalta syyskuu on niin kiireinen, ettei valitettavasti enään tänä vuonna mökille ehditä. Ei auta siis kuin jäädä odottelemaan ensi kesää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti