perjantai 8. kesäkuuta 2012

Rengas ja pussi treeniä

Tiistaina kun sain pitkästä aikaa apuohjaajan hallille mukaan niin treenattiin Domin kanssa rengasta ja pussia. Pussia ollaan pentutreeneissä muutamaan otteeseen tehty ja rengasta kokeiltu kerran aikaisemmin. Melkosen nopsakasti meidän taitava pentu omaksuikin esteet ja ensi kerralla molempia voikin varmaan ottaa jo radan osana. Loppuun vielä vähän välistävetoja ja takaakiertoja.


Sunnuntaina pääsi kaikki koirat treeneihin, ja vettähän tihutti koko ajan. Sentti teki keppitreeniä erilaisilla häiriöillä, kontaktitreeniä ja lopuksi hyppyradan pätkää jossa radan osana välistäveto, joka sujui aivan superhyvin tällä kertaa heti ensimmäisellä kerralla, jihuu :) Oiskohan ohjaaja viimein oppinut oikea-aikaisesti ohjaamaan välistävedot, I`ll really hope so! Kevin teki samaista hyppyrataa Juhan ohjauksessa ja hyvin tekikin. Kevin oli onnesta soikeana eikä suostunut millään lähtemään kentältä ja jäähdyttelylenkillä karkasi ainakin kaksi kertaa aidan alta takaisin Ojangon kentille, mikä ei pitäis olla edes mahdollista mutta jonkun pienen reiän löysi mistä punkesi itsensä kentille. Domi teki erilaisia putkikulmia ja samaista rataa hiukan helpotettuna versiona. Hiukan pelastelua muutamissa kohdissa sai vielä tehdä mutta ihan puhtaasti rata saatiin suoritettua, melko hienoa menoa kohta 9 kk pennulle. I like very much! Juha ei taas varmaan pariin kuukauteen ollut nähnytkään meidän menoa ja varsinkin Sentin kanssa tekeminen on kuulemma mennyt selvästi eteenpäin.

Huomenna ja sunnuntaina menemmekin Sentin kanssa Tsekkiläisen Eva Lacnakovan treeneihin. Kävimme jo viime vuonna Evan opeissa ja pidimme kovasti joten odotamme innolla treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti