sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Vielä 12 yötä..

niin saamme tuoda kotiin ensimmäisen shelttipentumme. 12.9 maailmaan syntyi kolme ihastuttavaa pentua kaksi bi-merle urosta sekä yksi mustavalkoinen narttu. Isänä Käpäläkoplan Harley Quinn, emänä Carmylie Black Ice.

Tänään kävin jo toista kertaa katsomassa tulevaa perheenjäsentämme, tänään myös teimme päätöksen kenet näistä kolmesta ihanuudesta kotiin otamme. Musta valkoinen narttu oli kyllä ehdottomasti kaikista hauskin ja kaunein yksilö (harmi kun emme narttua voi ottaa), uroksista oli melko helppo sitten onneksi päätös tehdä.. Saanko esitellä pentunimellä kulkevan "Homerin", nimiehdotuksia otetaan mielellään vastaan..



Ei voi uskoa miten vaikea on saada kolmesta pennusta ryhmäkuvaa, jossa kaikki kattoisivat kameraan, meitä oli neljä yrittämässä mutta tämän parempaan emme pystyneet. Pennut siis huomenna seitsemänviikkoisia, pentu kotiutuu meille vasta reilun kahdeksan viikon ikäisenä ensi viikon perjantaina ja sitten jäänkin ekaksi viikoksi "äippälomalle" pennun kanssa. Eläinlääkärissä pennut jo ehtivätkin käydä, huomenna ne vielä pentutestataan, joten kiva kuulla myös viralliset arviot niiden luonteista. Vielä esittelyssä pentujen vanhemmat, olen nähnyt sekä isän että emän, molemmat olivat hyvin kauniita, aktiivisia ja todella sosiaalisia koiria.



Isä "Käpäläkoplan Harley Quinn"



Emä "Carmylie Black Ice"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti