tiistai 20. kesäkuuta 2017

Lappeenranta viikonloppu vaihtui vapaa viikonloppuunMeidän piti Shokin veljen kanssa olla perjantaina ja lauantaina starttiviivalla sm-kisoissa, mutta ei päästykään osallistumaan, joten sain kauan kaivatun vapaan. Vapaa viiikonloppu tuli kyllä todella tarpeeseen. Meillä talon rakentaminen on kuumimmillaan ja siinä samalla tasapainoilee kahden työn ja häävalmistelujen kesken. Voin mielestäni todella hyvin, mutta kyllähän sitä tajuaa että näin tukka putkella ei vaan kukaan voi kovin kauaa vetää. Onneksi on nuo karvakorvat, jotka tauottaa elämää ja päiviä. 

Ei tarvinnut miettiä kauaa mitä tekee vapaaviikonloppuna. Suunnattiin yhdeksi yöksi ensimmäistä kertaa tänä kesänä mökille, valitettavasti toiseksi yöksi ei ollut mahdollisuutta jäädä vaan sunnuntaina piti olla kotona maalipensselin. Kun tässä ei muuten olisi tarpeeksi hommaa, niin tehdään vielä nykyisessä asunnossa pientä remonttia. 

Keli oli aivan täydellinen mökkeilylle, parempaa ei olisi voinut toivoa. Jos jossain rentoutuu ja unohtaa hässäkät ja stressit niin mökillä. Siellä tulee varmasti nukuttuakin paremmin. Ja mikä ihaninta pojat nauttii niin paljon mökillä olosta. Ne saavat pörrätä aamusta iltaan kahden mökin väliä ja käydä uimassa, kun siltä tuntuu. Domin löytää siltä mökiltä missä tehdään ruokaa ja Shokin siltä mökiltä missä on enemmän actionia. Onneksi pääsemme kahden yön päästä takaisin mökkimaisemiin rentoutumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti