keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Shelttiriehaa

Sunnuntaina startattiin aamusta aikasin Domin kanssa kohti Turkua. Vihdistä poimittiin kyytiin Domin sisko Penni (samat vanhemmat, eri pentue) ja huristeltiin Turkkuseen. Domin kasvattaja Kitta vietti 10-vuotis kasvattajajuhliaan Kakskerrassa. 

Paikalla oli varmaan noin kolmisenkymmentä shelttiä omistajineen. Olipa ihana nähdä kerralla noin monta bimerleä samassa porukassa. Domin hieno isä Harkka (Käpäläkoplan Harley Quinn) ei valitettavasti ollut paikalla. Kitta oli kyllä tuonut paikalle upen uuden mustavalkoisen uroksensa. Uros oli juuri kotiutunut jenkeistä. Ai että, oli hieno uros. Ihana. Jos meillä olisi pennun kokoinen aukko kotona niin sen koiran jälkeläisen voisin hyvin harkita kotiuttavani.

Näin myös ensimmäistä kertaa sitten pentulaatikon Domin veljen Leevin. Leevi oli selkeästi Domia rauhallisempi ja arempi. Ei uskaltanut edes Domin kanssa samaan kuvaan. Aikoinammehan mietimme veljesten välillä, mutta onneksi pennut tuli pentutestattua ja sen perusteella Domi meille valikoituikin. Niin ja olihan Domi myös paljon söpömpi :)

Päivän vietimme lenkkeillen, leikkien valokuvaten, syöden ja juoden hyvässä seurassa. Domi pääsi painimaan koko päivän, mutta vaikka olisi luullut niin aivan yhtä virtaa täynnä oli illalla kotona. Mikähän tuon väsyttäisi.

Sisko ja veli
Domi liehittelee siskoaan.
Domi ja Käpäläkoplan Wii
Käpäläkoplan Halla


Veli Leevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti